RSS

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Gânduri de sâmbătă: Tusea și Junghiul

Print Friendly, PDF & Email

După lovitura de stat din 1989, nimic nu a prevestit faptul că o să apară în România două partide care se erijează în partide “de dreapta”, dar de fapt abordează și susțin mai curând politici de stânga și chiar de extremă stânga. Aceste struțocămile de pe scena politică din România (n.r. intenționat nu scriem scena politică românească, pentru că aceste două adunături de specimene mizerabile sunt profund antiromânești) se identifică prin următoarele două nume: PNL (Partidul (n.r.,ANTI)Național Liberal) și USR (Uniunea Salvați România.

În vreme ce pe așa zișii liberali i-a interesat doar să aducă din fara țării și să distrugă tot ce e românesc, sabotând inițiativa autothonă, românească, și sprijinind în schimb din răsputeri firmele și companiile din afară, multinaționalele, interesele economice și de altă natură ale altor state în România, pe neterminații de la USR, un fel de latură extremistă a PNL-ului, i-a interesat mai degrabă latura ideologică, prioritatea principală fiind distrugerea reperelor identitare ale neamului românesc.

Cum începând din anii ’90 “zona de căpătuială” a intrat pe mâna celor de stânga, iar rostul de a prinde locuri în față la cașcavalul autohton era rezervat pentru cei din stânga lacomă a eșichierului politic, peneliștii, în încercarea lor de a se căpătui și ei rapid, au adus din afara țării toate grupările economice care aveau în plan să-și înfingă ghearele în averea poporului nostru.

Azi constatăm că istoria se repetă ciclic: anii lui Năstase 4 case s-au reîntors vopsiți în galben și au devenit anii lui Iohannis 6 case. La drept vorbind, diferență prea mare nu este nici de la 4 case la 6 case, căci și Bombonel, pe când era “Regele Roșu al României”, a înstrăinat tot ce au vrut cei veniți din afară.

Vina românului, cel puțin cea a românului de rând, profan în ale politicii, este lipsa de maturitate politică. A vota “dreapta” doar pentru că niște partide se erijează în partide de dreapta, sau “stânga” din aceleași motive, e ca și cum ți-ai da cu tesla în părțile moi ale corpului, doar pentru că așa ți-ar fi spus cineva că-ți vor trece durerile de cap.

Numai când vom realiza că astfel de construcții politice antiromânești, antinaționale, precum PNL și USR nu ne vor dori niciodată binele, nici bunăstarea materială, nici cea spirituală, abia atunci ne vom ridica din nou ca Neam, ca Popor, ca Țară! Doamne binecuvântează neamul românesc!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info