RSS

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Prefectul de Satu Mare defechează pe limba oficială a statului român

Print Friendly, PDF & Email

Prefectul de Satu Mare nu se deranjează să treacă corect numele localităților românești

Ați auzit de județul Bihar? Dar de județele Moldova sau Maros sau Kolozs? Priviți ce apare pe pagina Prefectului de Satu Mare propus de UDMR…Nume de localități din România traduse în limba maghiară la versiunea postată în limba română. O fi traducerea automată dar ca Prefect al unui județ românesc ai obligația, dacă nu respectul față de locuitorii români, să folosești denumirile reale ale localităților din județ.

Comunicatul oficial al Instituției Prefectului Satu Mare nu putea fi preluat cuvânt cu cuvânt? Chiar era nevoie de traducere din maghiară în română fără a se respecta denumirile localităților?

Cât vă mai bateți joc românii din județ? Chiar nu ne puteți obliga să renunțăm la limba română și să învățăm denumiri maghiarizate ale localităților!

Dacă nu vă descurcați cu corectura traducerilor automate măcar preluați comunicatul oficial. Derutați până și locuitorii maghiari din județ care nu mai știu în ce țară trăiesc și care este numele REAL al localităților  și județelor. S-a distrus  Centrul Civic din municipiul reședință de județ doar pentru că era proiectat de  un arhitect român și avea simbolistică românească iar acum ni se ia și dreptul de a folosi numele REAL al  localităților din județ. Iar partidele din opoziție TAC și fac sluj în speranța că vor prinde câteva firimituri de la masa alianței PNL-UDMR-USR.

Preluare Buletin de Carei

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info