Administrația Kovacs-Keizer ascunde informații de interes public!

Primăria Carei ascunde de ochii contribuabililor careieni nu doar Achizițiile Publice  și Declarațiile de Avere ale consilierilor primarului evazionist ci și clădirile unde are interese imobiliare. La sectiunea Urbanism, capitolul Certificate de Urbanism, fiecare  beneficiar este mentionat cu adresa solicitării care conține strada  și numărul clădirii. Doar Primăria Carei se sustrage acestor solicitări în cazul imobilelor  de care nu vrea să aflăm, informează Buletin de Carei.

La poziția 83 din acest an apare Dezlipire de imobil din Grădina Viilor. Care anume?

Idem pentru poziția 102, 103, 125, 127.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei își bate joc de contribuabilii careieni care asigură plata salariilor tuturor angajaților din primărie. La fel se petrec lucrurile și în cadrul ședințelor de Consiliu Local când se supun aprobării proiecte în care nu apare decât un număr cadastral și nu adresa exactă.

Tabloul este completat și de  politica discriminatorie practicată sub oblăduirea guvernării PNL-UDMR-USR+ .

.

.

Să ne așteptăm să ia măsuri Instituția Prefectului unde director de cancelarie e fiul primarului evazionist din Carei iar prefectul scrie pe pagina sa denumirea județului doar în limba maghiară? Sursa: Buletin de Carei

Constantinescu-Motru Ioan

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns