RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Scena politică din România, o șaradă mizerabilă: mutări de pioni la nivelul liderilor grupurilor parlamentare

Scena politică din România, o șaradă mizerabilă: mutări de pioni la nivelul liderilor grupurilor parlamentare

De câteva zile au avut loc niște zvârcoliri politice care s-au lăsat cu mutări de pioni la nivelul liderilor grupurilor parlamentare. E limpede că pe scena politică din România se apropie curând ceva, o schimbare majoră.

Luptele interne din partidele românești actuale arată acum parcă mai mult ca niciodată că aceste formațiuni politice sunt controlate și coordonate din exterior, de forțe mult mai mari și mai oculte decât simplii politicieni de duzină care sprijină sau șterg praful de prin platourile unor televiziuni perimate și care dezinformează în mare parte din timpul lor de emisie.

apiland.ro

Atât la USR, PNL cât și la UDMR am avut de a face cu mutări de pioni la nivelul liderilor grupurilor parlamentare. E clar că nouă românilor ni se pregătește ceva. O acțiune aflată într-o simbioză și o coordonare atât de bine pusă punct, poate îmbrăca doar o caracteristică militarizată, de pregătire a … ce Dumnezeu oare?

Să vină miros de anticipate? E clar că stăpânii unor sclavi de genul lui Cuțu-Cuțu, Țurcana, Sică Mandolină @ comp. prind ușor, ușor, a se teme de poporul român. Se anunță în viitorul foarte apropiat mișcări și nemulțumiri sociale de amploare în România. Au fost luate în calcul aceste mișcări și nemulțumiri sociale și acum asistăm la o logistică de reașezare a scenei politice pentru a preîntâmpina o toamnă tumultoasă în România?

Sunt foarte multe incertitudini legate de aceste mutări de pioni la nivelul liderilor grupurilor parlamentare, însă singurul lucru cert este că într-adevăr ceva se va întâmpla cât de curând în România, că este ceva putred … și nu în Danemarca, ci pe plaiurile noastre mioritice…Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]