RSS
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă atacată cu FAKE NEWS de către presa mainstream: CUM POT FUGI “PACIENȚII NETRANSPORTABILI”???

CUM POT FUGI “PACIENȚII NETRANSPORTABILI”???

UPDATE: Pe toată perioada acțiunii senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă și a susținătorilor ei la Răchiteni, a fost prezent un echipaj de doi polițiști, polițiști care de altfel se pot vedea și pe clipurile video postate pe facebook de către senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă și însoțitorii săi.

Știrea inițială

apiland.ro

De ceva timp, în peisajul mediatic românesc a apărut una dintre cele mai pestilențiale și antiromânești publicații: RFI (n.r. o cloacă împuțită cu nenumărate articole antiromânești zilnic, care se screme să-i scoata pe români ca fiind rasiști, xenofobi, hoți, leneși, proști, etc, de parcă poporul român e paria Europei).

Ei bine, această publicație nu se limitează doar la a-i picta dacă s-ar putea chiar și zilnic pe Ion, Gheorghe și Vasile în xenofobi, rasiști, mâncători de unguri, evrei și țigani, ci caută să vină și cu alte FAKE NEWS-uri în “folosul” impunerii și menținerii dictaturii sanitare.

Antiromânii de la RFI afirmă în fițuica lor neomarxistă că “senatoarea Diana Șoșoacă și fanii săi au atacat, sâmbăta trecută, o caravană de vaccinare, împiedicând-o să vaccineze pacienți netransportabili din comuna Răchiteni, scrie RFI.ro“. Pe nerumegate, alte gunoaie ale presei din România care nu verifică așa cum trebuie o știre, preiau același fragment de la RFI, deși în cadrul aceluiași articol lipsit de cea mai elementară logică, pseudojurnaliștii de la RFI scriau că “oamenii au fugit speriați și nu s-a mai vaccinat nimeni”. Păi cum pisicii mă-sii să fugă mă tâmpiților “pacienți netransportabili din comuna Răchiteni“. Așa o fi și cu informațiile despre “beneficile vaccinării” pe care le cântați voi prin fițuicile sau haznalele voastre de televiziuni?

Dobitocii și obraznicii de la Comisarul(n.r. le scriem așa pentru că este echitabil să folosim și noi un limbaj asemănător celui folosit de ei la adresa unor oameni pe care nu i-au cunoscut), nespălații de la Ziariștii.com, și multe alte cocine și fițuici cu prețenții de ziare de știri pline de mercenari care execută la foc automat “Cântarea Guvidului”, au preluat pe nedigerate tâmpenia inițială a celor de la RFI.

În comuna Răchiteni, sătenii ne-au spus că sunt amenințați cu amenzi de către polițiști dacă umblă în aer liber fără mască, că li s-au impus niște restricții imbecile: să nu poată ieși după ora 18:00 până la ora 5 dimineața în zilele de vineri, sâmbătă și dumincă, decât cu declarații pe propria răspundere sau cu legitimații de serviciu. Ne-au spus că se fac presiuni asupra lor să se vaccineze și că sunt dezinformați de către autoritățile locale.

Foto: Facebook/ Petre Doboș, rușinea de primar din Răchiteni

La centrul de vaccinare erau doi copii în jur de 11-12 ani aduși de bunici să se vaccineze, cărora li s-a spus că doar așa vor putea beneficia de normalitate și că se vor putea bucura de viață. Copiii tremurau vizibil și nu arătau deloc încântați de perspectiva “revenirii la normalitate”…

Primarul, mascat cu o mască neagră (n.r. deși pe 2 septembrie 2021 a oficiat o cununie civilă în prezența a mai multe persoane fără mască într-un spațiu închis, demonstrând astfel că îl doare în bască de pandemie, cod roșu și alte povești pandemice) a refuzat dialogul cu doamna senatoare Diana Iovanovici-Șoșoacă, iar celorlalți susținători și însoțitori ai senatoarei le-a adresat expresii licențioase, care nu fac cinste unei fețe de primar.

Foto: Facebook/ Petre Doboș, rușinea de primar din Răchiteni

Primarul a căutat să se ascundă ca un șobolan, s-au pus mese în geamurile centrului de vaccinare, a fost o atmosferă total ostilă fără nici măcar cea mai mică intenție de a oferi transparență cu privire la procesul de vaccinare. După ceva replici și invective adresate oamenilor prezenți la centrul medical, primarul a ieșit prin spatele clădirii, a urcat în mașina proprie și a fugit de acolo în huiduielile oamenilor.

De când și până când e ilegal să adresezi anumite întrebări referitoare la riscurile și “beneficiile” vaccinării? Și de când și până când un medic care efectuează vaccinarea refuză clar să specifice efectele secundare ale unui vaccin?

PS: Între timp, pasajul cu senatoarea Diana Șoșoacă și fanii săi au atacat, sâmbăta trecută, o caravană de vaccinare, împiedicând-o să vaccineze pacienți netransportabili din comuna Răchiteni nu se mai regăsește în articolul inițial al celor de la RFI.ro, de unde au preluat cirezile pandemice formate din comisari neomarxiști și Cartieni neprieteni cu apa și săpunul (n.r. o spune gura târgului din “Bucuresci”, nu noi)…
Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]