RSS

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

Marius Pașcan: "Se zvârcolesc în…

"Românii au ajuns să‐…

PROSTIE sau nesimțire? Klaus Ioh…

Sentinţa lui Horea, C…

De la marele român Mihai Eminesc…

Reacții din Transilva…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

NU acceptăm vaccinarea copiilor în școli și suspendarea cursurilor fizice! Lăsați copiii să respire liber în școlile normale!

Print Friendly, PDF & Email

Sâmbătă, 11 septembrie, ora 15.00 ne vom întâlni cu toții în București, în Piața Universității, pentru a protesta împotriva măsurilor și restricțiilor impuse recent în școlile din România!

NU acceptăm înființarea centrelor de vaccinare în incinta școlilor, considerând că un act medical trebuie desfășurat numai în incinta cabinetelor medicale, nu la școală!

Nu dorim să ajungem ca în Australia, țara în care copiii sunt duși cu forța pe stadioane pentru a fi vaccinați, în timp ce polițiștii nu îi lasă pe părinții lor să-i însoțească, așa că nu mai acceptăm nicio presiune pusă pe părinți.

Anulați Ordinul referitor la asigurarea asistenței medicale a elevilor în incinta școlilor.

NU acceptăm “Imunizările în condiții epidemiologice ridicate”!

NU acceptăm semnarea Formularului de Acord privind vaccinarea copiilor la școală, întrucât se încalcă Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal!

NU acceptăm școala experimentală propusă de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației în acest an, după ce am constatat cu toții eșecul școlii online timp de un an și 3 luni, fiind asociată cu analfabetismul funcțional, depresia, anxietatea și cu bolile oftalmologice!

NU acceptăm suspendarea școlii fizice la depășirea incidenței de infectare, fiindcă rata de supraviețuire a copiilor români în fața virusului Sars-Cov-2 este de 100%, iar un studiu recent al Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a concluzionat că varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor. Iar într-un an și 3 luni de pandemie, Institutul Național de Sănătate Publică a confirmat că niciun copil nu a murit de Sars-Cov-2, din cei aproape 70000 de copii infectați cu acest virus.

NU acceptăm obligativitatea purtării măștilor pe fețele copiilor în incinta școlilor și în timpul orelor de educație fizică, fiindcă copiilor le este greu să respire cu ele, iar statul român nu a efectuat nici măcar un studiu științific care să confirme eficiența utilizării lor în privința transmiterii virusului!
Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă purtarea măștilor pe fețele copiilor sub 12 ani, iar Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor nu a recomandat impunerea obligativității purtării măștilor pe fețele copiilor la școală!
Niciun oficial nu a întrebat părinții dacă copiii lor pot să respire cu măștile pe față, iar studiile recente efectuate în străinătate confirmă că acestea sunt asociate cu numeroase probleme de sănătate apărute în rândul copiilor după ce le-au purtat câteva ore pe zi la școală.

NU acceptăm discriminarea copiilor nevaccinați la intrarea în școlile fizice!

NU acceptăm suspendarea cursurilor fizice dintr-o clasă dacă un singur copil este depistat pozitiv!

NU mai acceptăm această școală de corecție și vrem ca elevii românii să frecventeze școlile fizice în condiții de normalitate deplină!
Școala normală e esențială!

Acţiune pentru Naţiune

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info