libris.ro

NU acceptăm vaccinarea copiilor în școli și suspendarea cursurilor fizice! Lăsați copiii să respire liber în școlile normale!

Sâmbătă, 11 septembrie, ora 15.00 ne vom întâlni cu toții în București, în Piața Universității, pentru a protesta împotriva măsurilor și restricțiilor impuse recent în școlile din România!

NU acceptăm înființarea centrelor de vaccinare în incinta școlilor, considerând că un act medical trebuie desfășurat numai în incinta cabinetelor medicale, nu la școală!

Nu dorim să ajungem ca în Australia, țara în care copiii sunt duși cu forța pe stadioane pentru a fi vaccinați, în timp ce polițiștii nu îi lasă pe părinții lor să-i însoțească, așa că nu mai acceptăm nicio presiune pusă pe părinți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Anulați Ordinul referitor la asigurarea asistenței medicale a elevilor în incinta școlilor.

NU acceptăm “Imunizările în condiții epidemiologice ridicate”!

NU acceptăm semnarea Formularului de Acord privind vaccinarea copiilor la școală, întrucât se încalcă Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal!

NU acceptăm școala experimentală propusă de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației în acest an, după ce am constatat cu toții eșecul școlii online timp de un an și 3 luni, fiind asociată cu analfabetismul funcțional, depresia, anxietatea și cu bolile oftalmologice!

NU acceptăm suspendarea școlii fizice la depășirea incidenței de infectare, fiindcă rata de supraviețuire a copiilor români în fața virusului Sars-Cov-2 este de 100%, iar un studiu recent al Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a concluzionat că varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor. Iar într-un an și 3 luni de pandemie, Institutul Național de Sănătate Publică a confirmat că niciun copil nu a murit de Sars-Cov-2, din cei aproape 70000 de copii infectați cu acest virus.

NU acceptăm obligativitatea purtării măștilor pe fețele copiilor în incinta școlilor și în timpul orelor de educație fizică, fiindcă copiilor le este greu să respire cu ele, iar statul român nu a efectuat nici măcar un studiu științific care să confirme eficiența utilizării lor în privința transmiterii virusului!
Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă purtarea măștilor pe fețele copiilor sub 12 ani, iar Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor nu a recomandat impunerea obligativității purtării măștilor pe fețele copiilor la școală!
Niciun oficial nu a întrebat părinții dacă copiii lor pot să respire cu măștile pe față, iar studiile recente efectuate în străinătate confirmă că acestea sunt asociate cu numeroase probleme de sănătate apărute în rândul copiilor după ce le-au purtat câteva ore pe zi la școală.

NU acceptăm discriminarea copiilor nevaccinați la intrarea în școlile fizice!

NU acceptăm suspendarea cursurilor fizice dintr-o clasă dacă un singur copil este depistat pozitiv!

NU mai acceptăm această școală de corecție și vrem ca elevii românii să frecventeze școlile fizice în condiții de normalitate deplină!
Școala normală e esențială!

Acţiune pentru Naţiune

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist