libris.ro

Dacă PSD n-ar fi un căcat de anexă a PNL, acum putea încerca dizolvarea pe cale juridică a PNL-ului

Dacă PSD n-ar fi un căcat de anexă a PNL, acum putea încerca dizolvarea pe cale juridică a PNL-ului

Niște informații deosebit de interesante le-a oferit miercuri, 8 septembrie a.c., jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob în inpolitics.ro: O decizie adoptată oficial azi (miercuri, 08.09) de conducerea PNL privind interzicerea participării parlamentarilor la ședința de plen ar putea avea consecințe juridice devastatoare, incluzînd radierea partidului pe cale legală„.

Jocuri periculoase: PNL riscă dizolvarea pe cale juridică. Concret, boicotul impus unei ședințe a Parlamentului României încalcă legea 96/2006, legea partidelor nr.14/2003 și însăși Constituția României. Biroul Permanent al PNL a adoptat azi o rezoluție prin care obligă membrii PNL să nu participe la ședința Birourilor permanente și la cea a plenului reunit, în urma convocării făcute de către cei doi președinți ai Parlamentului, Anca Dragu și Ludovic Orban.”, scrie Cotidianul.ro

După debarcarea lui Dragnea, la care au pus vârtos umărul numeroase ambasade și servicii ale unor cancelarii străine, și închiderea sa la bulău, de unde să nu mai poată să aibă pretenții de a impozita multinaționalele, să subvenționeze agricultura românească, să deschidă magazine cu produse românești, să impună supermarketurilor să vândă 51% produse românești, să mențină în viață industria românească, să încurajeze naționalismul și suveranismul, PSD a devenit o jalnică anexă a PNL-ului, iar Ciolacu un lustruitor pentru pantofii lui Iohannis și ai liderilor liberali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dacă PSD n-ar fi un căcat de anexă a PNL, acum putea încerca dizolvarea pe cale juridică a PNL-ului. Și uite așa social democrații vor mai pierde până și puținul electorat care încă se mai încăpățânează să creadă în ei, deși PSD-ul a contribuit din plin la aducerea acestei actuale și mizerabile guvernări, abuzive, dictatoriale, antiromânești…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info