RSS

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Vești alarmante: "Numărul compan…

“Dacă avem întreprinz…

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă…

Diana Iovanovici-Șoșo…

O româncă adevărată din Sibiu ia…

Când credeam că nu ma…

Marius Pașcan: "Se zvârcolesc în…

"Românii au ajuns să‐…

PROSTIE sau nesimțire? Klaus Ioh…

Sentinţa lui Horea, C…

De la marele român Mihai Eminesc…

Reacții din Transilva…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

(VIDEO) Halucinant! Dr. Elena Popa de la Iași NU VREA să-și informeze corect pacienții despre efectele secundare ale vaccinului!!!

Print Friendly, PDF & Email

Doctorul “NU VREAU” de la Iași, dornic să te înțepe fără să-ți spună “beneficiile” și riscurile la care te expui când te vaccinezi

Deși o mare parte din presa mainstream din România a sărit la gâtul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, multe dintre publicații cu argumente subțiri sau chiar cu informații false, n-am văzut ca niciuna să pomenească despre un lucru foarte grav: atunci când Diana Iovanovici-Șoșoacă a întrebat-o în calitate de senator al României pe dr. Elena Popa care sunt efectele adverse / secundare ale vaccinului, medicul a început să se bâlbâie, pentru ca mai apoi să recunoască cu nonșalanță că NU VREA să-și informeze corect pacienții despre efectele secundare ale vaccinului.

Dacă într-adevăr s-a petrecut o acțiune de “zădărnicire a combaterii bolilor” la Răchiteni, atunci aceasta vine din partea acestui medic din Iași care lovește încă o dată puternic cu un baros, cu un ciocan de șantier, în credibilitatea procesului de vaccinare, în eforturile disperate autorităților de a mima transparența și buna informare a cetățenilor cu privire la vaccinare. Declarația arogantă, sfidătoare a dr. Elena Popa aruncă încă o mare umbră de scepticism asupra campaniei de vaccinare din România.

https://rumble.com/vm358f-revoluie-la-rchiteni-judeul-iai-plandemie-pe-hrtie.html?mref=j6jlr&mc=2r6hu

Dialog halucinant cu un doctor care nu știe dacă e doctor sau comerciant de vaccinuri

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Deci care sunt efectele adverse ale vaccinului?

Dr. Elena Popa: Nu sunt obligată…

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Sunteți foarte obligată! Aici sunt și oameni care vor să se vaccineze! Vreți să știți care sunt efectele adverse ale vaccinului?

Urmează un DAAAA prelungit din partea oamenilor adunați în spatele senatoarei Diana Iovanovici-Șoașoacă…

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Conform legii 46/2003 aveți obligația să prezentați… Care sunt efectele adverse ale vaccinului anti-Covid19?

Dr. Elena Popa: Nu vorbesc cu dumneavoastră…

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Vorbiți cu un reprezentant al poporului român… Care sunt efectele adverse ale vaccinului anti-Covid19? Da’ de ce vă este atât de greu să spuneți despre efectele adverse ale vaccinului?

Dr. Elena Popa: NU VREAAAAUUUU!!!

Auzi la ea!! Nu vrea! Păi și atunci de ce ți-ar trece proștii pragul centrului de vaccinare dacă tu NU VREI să-i informezi corect, transparent, cu privire la Doctorul “NU VREAU” de la Iași, dornic să te înțepe fără să-ți spună “beneficiile” și riscurile la care te expui când te vaccinezi?

Când am auzit ce zice îmbotnițata aia la Răchiteni, am crezut că avem în față un comerciant de vaccinuri și nicidecum un medic. Dar totuși pe lumea asta există și ceva care se numește “Codul principiilor de etică în afaceri”, însă la individa din fața noastră nu exista așa ceva. Exista doar dorința de vaccinare cu orice scop. Ea pe cine înțeapă azi? Doar n-a bătut drumul de pomană de la Iași tocmai până la Răchiteni?

Și atitudinea echipei de vaccinare la plecare a fost una absolut mizerabilă. După o asemenea declarație halucinantă care le-a sădit din start o umbră de scepticism sătenilor din Răchiteni veniți să se vaccineze, echipa de vaccinare care a plecat în huiduielile oamenilor și căreia i se striga “Criminalilor” a reacționat mizerabil, arătându-se încântată de eticheta de “Criminali” de parcă ar fi fost ovaționați pe stadion…

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info