libris.ro

O româncă adevărată din Sibiu ia atitudine împotriva companiei Boromir: „Au obligația să susțină în aceaași măsură statui ale românilor!”

Când credeam că nu mai există români adevărați în Sibiul redenumit samavolnic în Hermannstadt, o româncă vine să-mi infirme acest gând și ia atitudine împotriva companiei Boromir: „Au obligația să susțină în aceaași măsură statui ale românilor!”, scrie sibianca pe facebook. Nimic mai adevărat! Și o felicităm pe această cale pentru atitudinea sa de român adevărat.

După ciudata finanțare într-o proporție covârșitoare din partea companiei Boromir pentru statuia unui prigonitor și criminal de români, respectiv pentru guvernatorul Transilvaniei, baronul Samuel von Brukenthal, cel care se face direct responsabil de condamnarea la moarte prin tragere pe roată a lui Horea, Cloșca și Crișan, dar și pentru multe alte crime îndreptate împotriva românilor din Transilvania, o româncă din Sibiu reacționează printr-o postare pe facebook critică la adresa companiei Boromir:

„In toata lumea statuile colonistilor cad noi, la Sibiu, le ridicam statui. Se poate sa fim mai intelepti si mai toleranti si judecam poate mai putin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dar tot am platit toti cateva miligrame din bronzul lui Samuel Von Brukenthal pentru ca cel putin eu am ales mereu produse romanesti, iar #Boromir e una din cele mai mari companii cu capital romanesc. Nu stiu ce a stat in spatele deciziei lor de a plati statuia dar cred ca au obligatia sa sustina in aceiasi masura statui ale romanilor. Pana atunci eu una renunt la turta dulce de Sibiu si altele de la BOROMIR pentru ca #RLM – Romanian Lives Matter! 🇷🇴
PS. Statuia se inaugureaza azi 11.09 ora 11 – update 12😀. In mediul germanic in 11.11 incepe sezonul carnavalului, se platesc slugile, sa rastoarna ordinea si nebunii trec la conducere, incepe postul. Noi ne grabim un pic. Si apropo tot in spatiul germanic 11 e ziua pacatului, ca urmeaza celor 10 porunci. Deci dragi specialisti in #slugarnicie proasta zi si proasta ora v-ati ales!
#postulcarevasavie #RomaniiTrebuieSaStie”, scrie pe facebook Maria-Manuela Catrina
O româncă adevărată din Sibiu ia atitudine împotriva companiei Boromir: "Au obligația să susțină în aceaași măsură statui ale românilor!", Foto: faceboo/ Maria-Manuela Catrina
O româncă adevărată din Sibiu ia atitudine împotriva companiei Boromir: „Au obligația să susțină în aceaași măsură statui ale românilor!”, Foto: faceboo/ Maria-Manuela Catrina

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info