Prostia criminală a unui stat rău administrat

Prostia criminală a unui stat rău administrat
 
Una dintre puținele moșteniri rămase din perioada de dinainte de 1989 cu care ne mai putem mândri în România este industria farmaceutică. Și asta doar datorită unor români de bună calitate care s-au luptat cu mafii întregi de talie internațională pentru a se mai salva tot ce se mai poate salva din industria farmaceutică românească de altădată. Dar și aici se duc în continuare războaie nevăzute împotriva industriei farmaceutice românești.
 
Deși avem câțiva medici români extraordinari care au dezvoltat niște scheme de tratament foarte eficiente împotriva COVID-19, boală infecțioasă cauzată de virusul SARS-CoV-2, cu medicamente ieftine, în spitalele din România se merge în continuare pe mâna unor protocoale criminale, puțini fiind doctorii sau personalul medical care să aibă curajul să încalce acele protocoale și să aplice niște scheme de tratament diferite.
 
Ei bine, am aflat că de ceva vreme, cantități uriașe de medicamente produse în România, medicamente ieftine ce se regăsesc în schemele de tratament dezvoltate de anumiți medici care-și respectă meseria și jurământul lui Hippocrate, acționând în interesul pacienților pentru a salva vieți și nu “buzunare” sau entități criminale care se agață de putere și de interese oculte, sunt trecute prin metode neortodoxe peste graniță la vecinii noștri din Ungaria.
 
Deci în timp ce Ungaria se strofoacă să treacă peste granița cu România prin niște metode mai oculte cantități uriașe din aceste medicamente ieftine, dar eficiente, cioclii noștri din sănătate se încăpățânează cu protocoalele lui Arafat & comp. și cu medicamente scumpe, aduse din afară, dar cu o rată a mortalității uriașă față de schemele de tratament dezvoltate de medicii adevărați, dedicați salvării și tratării pacienților, și nu complici cu toată această nebunie plandemică.
 
De unde au apărut peste noapte bolizi și tot felul de mașini de fițe cum nu s-au mai văzut prin curțile spitalelor unde felcerii morții au dat mâna cu sistemul criminal și s-au pus în slujba Apocalipsei plandemice? De unde au apărut peste noapte venituri nejustificate pentru “Îngerii Morții” în halate, pentru “Eroii din linia întâi”?
 
Treaba asta cu medicamentele produse în România, ieftine, dar în același timp foarte eficiente, care iau drumul Ungariei, denotă prostia criminală a unui stat rău administrat, plin de trădători, de incompetenți și de antiromâni!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Samuel von Brukenthal, un antiromân, pus guvernator în Transilvania, de la Viena, care îi discrimina pe români socotindu-i drept o națiune tolerată

vin oct. 1 , 2021
Această personalitate, controversat-rasistă, prin guvernarea sa a înrăutățit viața românilor și a reprimat mișcarea țăranilor români pentru drepturi și libertate, de la anul 1784 Un memorandum extraordinar de bine argumentat, îndreptat împotriva lui Iohannis și a dezvelirii statuii criminalului Brukenthal de la Sibiu. Ne bucurăm pentru că încă mai sunt […]

Poate vă place și:

libris.ro