libris.ro

Prostia criminală a unui stat rău administrat

Prostia criminală a unui stat rău administrat
 
Una dintre puținele moșteniri rămase din perioada de dinainte de 1989 cu care ne mai putem mândri în România este industria farmaceutică. Și asta doar datorită unor români de bună calitate care s-au luptat cu mafii întregi de talie internațională pentru a se mai salva tot ce se mai poate salva din industria farmaceutică românească de altădată. Dar și aici se duc în continuare războaie nevăzute împotriva industriei farmaceutice românești.
 
Deși avem câțiva medici români extraordinari care au dezvoltat niște scheme de tratament foarte eficiente împotriva COVID-19, boală infecțioasă cauzată de virusul SARS-CoV-2, cu medicamente ieftine, în spitalele din România se merge în continuare pe mâna unor protocoale criminale, puțini fiind doctorii sau personalul medical care să aibă curajul să încalce acele protocoale și să aplice niște scheme de tratament diferite.
 
Ei bine, am aflat că de ceva vreme, cantități uriașe de medicamente produse în România, medicamente ieftine ce se regăsesc în schemele de tratament dezvoltate de anumiți medici care-și respectă meseria și jurământul lui Hippocrate, acționând în interesul pacienților pentru a salva vieți și nu „buzunare” sau entități criminale care se agață de putere și de interese oculte, sunt trecute prin metode neortodoxe peste graniță la vecinii noștri din Ungaria.
 
Deci în timp ce Ungaria se strofoacă să treacă peste granița cu România prin niște metode mai oculte cantități uriașe din aceste medicamente ieftine, dar eficiente, cioclii noștri din sănătate se încăpățânează cu protocoalele lui Arafat & comp. și cu medicamente scumpe, aduse din afară, dar cu o rată a mortalității uriașă față de schemele de tratament dezvoltate de medicii adevărați, dedicați salvării și tratării pacienților, și nu complici cu toată această nebunie plandemică.
 
De unde au apărut peste noapte bolizi și tot felul de mașini de fițe cum nu s-au mai văzut prin curțile spitalelor unde felcerii morții au dat mâna cu sistemul criminal și s-au pus în slujba Apocalipsei plandemice? De unde au apărut peste noapte venituri nejustificate pentru „Îngerii Morții” în halate, pentru „Eroii din linia întâi”?
 
Treaba asta cu medicamentele produse în România, ieftine, dar în același timp foarte eficiente, care iau drumul Ungariei, denotă prostia criminală a unui stat rău administrat, plin de trădători, de incompetenți și de antiromâni!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info