RSS
TwitterFacebookPinterest

Prostia criminală a unui stat rău administrat

Prostia criminală a unui stat rău administrat
 
Una dintre puținele moșteniri rămase din perioada de dinainte de 1989 cu care ne mai putem mândri în România este industria farmaceutică. Și asta doar datorită unor români de bună calitate care s-au luptat cu mafii întregi de talie internațională pentru a se mai salva tot ce se mai poate salva din industria farmaceutică românească de altădată. Dar și aici se duc în continuare războaie nevăzute împotriva industriei farmaceutice românești.
 
Deși avem câțiva medici români extraordinari care au dezvoltat niște scheme de tratament foarte eficiente împotriva COVID-19, boală infecțioasă cauzată de virusul SARS-CoV-2, cu medicamente ieftine, în spitalele din România se merge în continuare pe mâna unor protocoale criminale, puțini fiind doctorii sau personalul medical care să aibă curajul să încalce acele protocoale și să aplice niște scheme de tratament diferite.
 
Ei bine, am aflat că de ceva vreme, cantități uriașe de medicamente produse în România, medicamente ieftine ce se regăsesc în schemele de tratament dezvoltate de anumiți medici care-și respectă meseria și jurământul lui Hippocrate, acționând în interesul pacienților pentru a salva vieți și nu “buzunare” sau entități criminale care se agață de putere și de interese oculte, sunt trecute prin metode neortodoxe peste graniță la vecinii noștri din Ungaria.
 
Deci în timp ce Ungaria se strofoacă să treacă peste granița cu România prin niște metode mai oculte cantități uriașe din aceste medicamente ieftine, dar eficiente, cioclii noștri din sănătate se încăpățânează cu protocoalele lui Arafat & comp. și cu medicamente scumpe, aduse din afară, dar cu o rată a mortalității uriașă față de schemele de tratament dezvoltate de medicii adevărați, dedicați salvării și tratării pacienților, și nu complici cu toată această nebunie plandemică.
 
De unde au apărut peste noapte bolizi și tot felul de mașini de fițe cum nu s-au mai văzut prin curțile spitalelor unde felcerii morții au dat mâna cu sistemul criminal și s-au pus în slujba Apocalipsei plandemice? De unde au apărut peste noapte venituri nejustificate pentru “Îngerii Morții” în halate, pentru “Eroii din linia întâi”?
 
Treaba asta cu medicamentele produse în România, ieftine, dar în același timp foarte eficiente, care iau drumul Ungariei, denotă prostia criminală a unui stat rău administrat, plin de trădători, de incompetenți și de antiromâni!


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]