Categories: Antiromanism

PROTEST 2 Octombrie: Să iasă panarama din nou în geacă roșie, să ceară demisia guvernului!

Noi n-am uitat, panaramă! Acum nu mai ceri demisia guvernului?

La 4 noiembrie 2015, Klaus Iohannis, susținut de serviciile trădătoare interne, cât și de altele externe, de mercenarii din presă și de ONG-urile și ploșnițăriile soroșiste, își urca pe cadavrele unor nefericiți, Guvernul Meu împreună cu toată șleahta de hoți și de penali care-i cântă și acum osanale, imnuri de slavă și îl sufocă în mod constant cu pupincurisme de i s-a urcat rău Plăvanului la cap:

A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze. Românii iniţial au răbdat, apoi s-au indignat, iar în final s-au revoltat. Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al naţiunii. Zeci de mii români au protestat în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară pentru a cere lucruri de bun-simţ: demisiile celor vinovaţi, răspunsuri şi clarificări. Eu sunt dispus să îmi asum demersurile care, în final, vor duce la o altfel de politică în România, o politică pentru cetăţeni, previzibilă şi transparentă. Următorul guvern trebuie să vină urgent cu soluţii la problemele care i-au scos pe oameni în stradă şi să nu repete greşelile de până acum.”, scria pe facebook Klaus Ionannis pe 4 noiembrie 2015

Klaus Iohannis cerșea un nou guvern după Colectiv

La acel moment, deja în mintea Plănului i se contura noul guvern și toate blestemățiile pe care acesta avea să le comită împotriva poporului român. Acum, la șase ani de la acel moment, nu doar că avem parte de o guvernare dezastruoasă și arde spital după spital, românii arzând de vii ca șobolanii tocmai în locurile unde își puneau ultima speranță pentru viață, dar viața în sine pentru români a devenit un calvar cu „Guvernul Meu” la cârma țrăii.

Hai spune lepră, acum mai cobori cu geaca roșie să strigi în stradă că vrei demisia Guvernului? Că și acum au murit oameni, criminalilor!

Asta cred milioane de români despre PREȘUL din fruntea țării, Foto: montaj foto anonim, circulă pe net

Asta cred milioane de români despre PREȘUL din fruntea țării, Foto: montaj foto anonim, circulă pe net

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago