RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

PROTEST 2 Octombrie: Să iasă panarama din nou în geacă roșie, să ceară demisia guvernului!

Noi n-am uitat, panaramă! Acum nu mai ceri demisia guvernului?

La 4 noiembrie 2015, Klaus Iohannis, susținut de serviciile trădătoare interne, cât și de altele externe, de mercenarii din presă și de ONG-urile și ploșnițăriile soroșiste, își urca pe cadavrele unor nefericiți, Guvernul Meu împreună cu toată șleahta de hoți și de penali care-i cântă și acum osanale, imnuri de slavă și îl sufocă în mod constant cu pupincurisme de i s-a urcat rău Plăvanului la cap:

A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze. Românii iniţial au răbdat, apoi s-au indignat, iar în final s-au revoltat. Tragedia de la Colectiv a atins cel mai sensibil nerv al naţiunii. Zeci de mii români au protestat în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară pentru a cere lucruri de bun-simţ: demisiile celor vinovaţi, răspunsuri şi clarificări. Eu sunt dispus să îmi asum demersurile care, în final, vor duce la o altfel de politică în România, o politică pentru cetăţeni, previzibilă şi transparentă. Următorul guvern trebuie să vină urgent cu soluţii la problemele care i-au scos pe oameni în stradă şi să nu repete greşelile de până acum.”, scria pe facebook Klaus Ionannis pe 4 noiembrie 2015

Klaus Iohannis cerșea un nou guvern după Colectiv

Klaus Iohannis cerșea un nou guvern după Colectiv

La acel moment, deja în mintea Plănului i se contura noul guvern și toate blestemățiile pe care acesta avea să le comită împotriva poporului român. Acum, la șase ani de la acel moment, nu doar că avem parte de o guvernare dezastruoasă și arde spital după spital, românii arzând de vii ca șobolanii tocmai în locurile unde își puneau ultima speranță pentru viață, dar viața în sine pentru români a devenit un calvar cu “Guvernul Meu” la cârma țrăii.

apiland.ro

Hai spune lepră, acum mai cobori cu geaca roșie să strigi în stradă că vrei demisia Guvernului? Că și acum au murit oameni, criminalilor!

Asta cred milioane de români despre PREȘUL din fruntea țării, Foto: montaj foto anonim, circulă pe net

Asta cred milioane de români despre PREȘUL din fruntea țării, Foto: montaj foto anonim, circulă pe net

Asta cred milioane de români despre PREȘUL din fruntea țării, Foto: montaj foto anonim, circulă pe netContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]