Alt specialist în ale “plandemiei”! Primarul Careiului, evazionistul Kovacs, îi face iresponsabili pe antivacciniști

   Primarul Careiului, evazionistul Eugen Kovacs, îi face iresponsabili pe antivacciniști, pe cei care nu doresc  vaccinarea și își permite să emită opinii pe teme medicale deși este doar inginer prelucrare lemn. Ca inginer și acționar la societăți de prelucrare mic mobilier a dat faliment la toate cele 4 unități deținute astfel că a trebuit să între în politică ca să aibă o sursă de venit. din postura de primar  și de președinte al UDMR Carei, evazionistul Kovacs își permite să trateze discriminatoriu locuitorii Careiului în funcție de opțiunea lor  pro sau contra vaccinare, informează Buletin de Carei.

Îndemnurile sale nu fac decât să arate disperarea de a nu reuși să aducă careienii la centrul de vaccinare așa cum sunt directivele guvernării PNL-UDMR.

Rușine și primarului evazionist  și omului care pune interesul personal mai presus de sănătatea localnicilor. Pentru că nu oferă în comunicatul mizerabil postat pe pagina Primăriei Carei nicio informare despre contraindicațiile vaccinării, despre efectele adverse, despre persoanele care au fost imunizate și totuși au decedat.

Știm că după ce și-a aranjat copiii, unul la Prefectură ca director de Cancelarie și unul ca  și consilier județean și deținător de portal de știri de limbă maghiară, trebuie să facă politica guvernului liberalo-udemerist dar pentru noi, careienii, este mai important să avem dreptul de a lua decizii în ce privește corpul nostru.

Nu este pentru prima dată când primarul discriminează și împarte careienii după cum are interesul iar presa de casă îi ține isonul.

Comentariul unui careian este relevant în acest sens dar nu se știe cât va rezista pe pagina oficială a Primăriei Carei, menționează aceiași sursă.

Și mă întreb, cum probabil mulți dintre voi, ce sume și-au primit domiile lor la bugetul local de nu știu ce strategii de șantaj și ce măsuri să mai ia ca să ne determine să ne vaccinăm. Chiar sunt penibili și nu pentru asta, ci pentru că se pun “garanți la viețile noastre”, fără să vadă consecințele reale ale acestei campanii realmente sufocante. Vezi comentariile pe: Buletin de Carei.

Constantinescu-Motru Ioan

Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns