libris.ro

Dictatura erijată în „binele comun”, e un rău necesar! Bravo, domnilor! Grija voastră pentru sănătatea noastră va trezi poporul din amorțire!

  Toate televiziunile analizează situația „pe limba lor”. Ce am văzut astă seară, îmi confirmă teoria că nimic nu poate fi schimbat. Cel mult doar „decidenții politici”. Și nu mă refer la orgoliile și interesele politice, ci la cei ce pretind că reprezintă interesele societății civile… Și totuși, analizând astăzi comentariile la aceleași televiziuni, tind să cred că trebuie să fim optimiști…

Frați români, scriu aceste rânduri mânat de superficialitatea jurnaliștilor politici de opoziție, dacă îi putem numi așa! Toți vorbesc de procentul de aproximativ 30% de vaccinați, dar foarte puțin analizează împrejurările în care au facut-o aceștia. Din cercetările redacției noastre și a colegilor din centrele naționale și externe, vă aduc la cunoștiință că dintre cei 30% vaccinați, mai mult de jumătate s-au vaccinat pentru că au fost șantajați sau nevoiți s-o facă pentru a avea acces la serviciile publice și private. Indiferent cât va crește procentul, motivele pentru care o vor face majoritatea românilor, sunt același. În contextul actual este limpede că libertatea de a alege este încălcată abuziv. Ce să facă bieții români ca să nu-și piardă serviciul și să nu trăiască izolat de comunitate? O vor face, dar nu din convingere… Dictatura erijată în „binele comun”, e un rău necesar acum, pentru care eu le mulțumesc… Nici nu știu ce bine fac „conștiinței naționale”, adormită de peste 30 de ani… Din nefericire pentru ei, grija lor pentru sănătatea noastră v-a trezi poporul din amorțire și, fără să realizeze, vor face cel mai bine țării noastre din 1989 și până astăzi. Dumnezeu să le ajute!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.



Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist