Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA?

Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA?

Inițial am avut un alt text pregătit pentru acest articol. Tot reveneam pe text, adăugam, ștergeam, căutam cele mai bune argumente împotriva impunerii certificatului verde, împotriva discriminării care s-ar crea prin impunerea acestui certificat. Însă l-am șters după ce am participat ieri la un protest în București, unde o mână de oameni protesta în Piața Victoriei împotriva restricțiilor și dictaturii sanitare, impuse de o guvernare tot mai iresponsabilă.

De ce l-am șters, o să mă întrebați? Pentru că acolo am descoperit o stare de fapt a națiunii: lipsa de atitudine, de implicare a românilor. Îmi spuneau cei prezenți că sunt priviți ciudat pentru că luptă pentru drepturile și libertățile lor. E ciudat să vrei să fii liber, să duci o viață normală, să ai pretenția să-ți fie respectate unele dintre cele mai elementare drepturi ale omului, să-ți fie respectate drepturile constituționale fundamentale?

Câți dintre voi v-ați sunat vreodată parlamentarii din județul vostru și să-i trageți de urechi, în mod metaforic pentru prostiile pe care le fac în Parlamentul României? Pentru legile aberante și antiromânești pe care le votează acolo? Câți le-au scris email-uri, petiții, câți le-au adresat propuneri legislative sau amendamente care să îmbunătățească legile strâmbe?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Câți dintre voi vă cunoașteți măcar parlamentarii din județul vostru? Toată această neimplicare a dus la starea de fapt de azi din România!

Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA? Cât te costă să stai cu fiecare de vorbă și să le explici că nu dorești impunerea certificatului verde? Să le trimiți un email, un SMS? Copilul care nu plânge, nu primește atenție din partea părinților. Fix la fel e situația și aici. Mai ales dacă i-ați votat pe unii dintre ei, atunci aveți legitimitatea de a le cere să nu voteze impunerea certificatului verde, o măsură care ar introduce în societate segregarea și grave abuzuri și discriminări.

Contactați-vă deputații din județele voastre, și spuneți-le că nu vreți impunerea certificatului verde, să voteze împotriva acestui proiect legislativ aberant!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Până unde poate să meargă impertinența asasinilor națiunii române! Klaus Iohannis pune pe același plan scepticismul față de vaccinarea Covid cu Holocaustul!

lun oct. 11 , 2021
  Președintele României, Klaus Iohannis, a asemuit victimele holocaustului cu victimele celor care se îndoiesc de eficiența vaccinării anti-covid, afirmând că foarte mulți dintre aceștia „sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”, informează R3Media. Într-un mesaj […]

Poate vă place și:

libris.ro