RSS

E mai bine fără creștinism cultu…

  Vorbim despre creșt…

(VIDEO) Senatorul Diana Iovanovi…

Activitatea senatorul…

Măsuri de ultimă oră date de man…

  Supărați că numărul…

Până unde poate să meargă impert…

  Președintele Români…

Ți-ai întrebat deputații din jud…

Ți-ai întrebat deputa…

SUNT o "spurcăciune ORTODOXĂ"!!!

SUNT o "spurcăciune…

De 4 ani, Centrul „Sfânta Alexan…

„Copiii sunt dulci ca…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA?

Print Friendly, PDF & Email

Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA?

Inițial am avut un alt text pregătit pentru acest articol. Tot reveneam pe text, adăugam, ștergeam, căutam cele mai bune argumente împotriva impunerii certificatului verde, împotriva discriminării care s-ar crea prin impunerea acestui certificat. Însă l-am șters după ce am participat ieri la un protest în București, unde o mână de oameni protesta în Piața Victoriei împotriva restricțiilor și dictaturii sanitare, impuse de o guvernare tot mai iresponsabilă.

De ce l-am șters, o să mă întrebați? Pentru că acolo am descoperit o stare de fapt a națiunii: lipsa de atitudine, de implicare a românilor. Îmi spuneau cei prezenți că sunt priviți ciudat pentru că luptă pentru drepturile și libertățile lor. E ciudat să vrei să fii liber, să duci o viață normală, să ai pretenția să-ți fie respectate unele dintre cele mai elementare drepturi ale omului, să-ți fie respectate drepturile constituționale fundamentale?

Câți dintre voi v-ați sunat vreodată parlamentarii din județul vostru și să-i trageți de urechi, în mod metaforic pentru prostiile pe care le fac în Parlamentul României? Pentru legile aberante și antiromânești pe care le votează acolo? Câți le-au scris email-uri, petiții, câți le-au adresat propuneri legislative sau amendamente care să îmbunătățească legile strâmbe?

Câți dintre voi vă cunoașteți măcar parlamentarii din județul vostru? Toată această neimplicare a dus la starea de fapt de azi din România!

Ți-ai întrebat deputații din județul tău cum au de gând să voteze pentru certificatul verde? Pro sau CONTRA? Cât te costă să stai cu fiecare de vorbă și să le explici că nu dorești impunerea certificatului verde? Să le trimiți un email, un SMS? Copilul care nu plânge, nu primește atenție din partea părinților. Fix la fel e situația și aici. Mai ales dacă i-ați votat pe unii dintre ei, atunci aveți legitimitatea de a le cere să nu voteze impunerea certificatului verde, o măsură care ar introduce în societate segregarea și grave abuzuri și discriminări.

Contactați-vă deputații din județele voastre, și spuneți-le că nu vreți impunerea certificatului verde, să voteze împotriva acestui proiect legislativ aberant!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info