(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

Duminică, 24 Octombrie 2021, de la ora 16:00 a avut loc în Piața Unirii din Iași o manifestare împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde. Aproximativ 30-40 de ieșeni și-au arătat dezaprobarea față de măsurile restrictive pe care actuala guvernare și președintele Klaus Iohannis le-au anunțat public începând de luni, 25 Octombrie 2021.

În fața unei mici asistențe, artista și activista Elena Vukic a dat citire unui “Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde”:

“Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

De când e lumea, orice medicament sau act medical presupunea îmbunătățirea vieții și trecerea la un nivel mai înalt de civilizație.
Ori în condițiile în care auzi că un om vaccinat cu trei doze și tot a trecut sus la Domnul, cum mai pui în balanță riscurile și beneficiile acestui nou “vaccin minune” care promite libertate, normalitate și întoacerea la viața de dinainte de pandemie?
Cum poți să mai ai încredere într-o clasă politică aflată la guvernare care îți dă niște răspunsuri stupefiante precum cele date de Alina Gorghiu:
„Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”????
Sau cel dat de Raluca Turcan:
“… omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort.”???
Cum naiba să ai încredere într-un sistem, într-o țară guvernată de asemenea hal de tonți și de habarniști, de atâția analfabeți funcțional?
Unde există risc trebuie să existe alegere! Ori singura alegere pe care ne-o oferă această guvernare dictatorială, totalitară, este obediența fără crâcnire, fără discernământ, de parcă am fi dobitoacele din staul care trebuie vaccinate odată cu turma, cu șeptelul de dobitoace aflat la dispoziția stăpânilor săi…
Fiecare individ, fiecare cetățean al acestei țări, are dreptul de a decide la nivel individual ce face cu trupul său. Asaltul sau intruziunea forțată cu niște substanțe necunoscute și insuficient de bine testate asupra organismului, respectiv sistemului sanguin al românilor, constituie un act așa zis medical de o samavolnicie care a mai fost întâlnită din păcate doar în vremuri de tristă amintire, în cel de-Al doilea Război Mondial, în lagărele naziste și sovietice, ori în acțiuni oculte și profund ilegale îndreptate împotriva propriilor cetățeni de către CIA, cu deplina știință și îngăduință a liderilor criminali ai vremii.
“Dacă nu primești vaccinul, mori de foame! Dacă nu primești vaccinul, nu poți să intri în magazin! Dacă nu primești vaccinul, ești dat afară din servici!”
Și dacă vaccinul nu e nociv, și dacă vaccinul ar fi inofensiv, faptul că este folosit ca o armă pentru a smulge din mâinile noastre drepturile și libertățile fundamentale, în primul rând dreptul de a alege în funcție de conștiința noastră ca oameni, ca oameni liberi și cu discernământ, capabili să decidă singuri ce vor să facă din punct de vedere medical cu trupul lor, face ca vacinul să fie de neacceptat!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La Mulți Ani Carei! Ziua Eliberării orașului

lun oct. 25 , 2021
La 25 octombrie 1944, Armata Română reușea să recucerească teritoriul național pierdut în urma Dictatului de la Viena din 30 august 1940. Mai târziu, această zi memorabilă avea să devină, printr-un decret din 1959, Ziua Armatei Române!În urmă cu 77 de ani, la 23 august 1944, România ieșea din alianța […]

Poate vă place și:

libris.ro