RSS
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

Duminică, 24 Octombrie 2021, de la ora 16:00 a avut loc în Piața Unirii din Iași o manifestare împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde. Aproximativ 30-40 de ieșeni și-au arătat dezaprobarea față de măsurile restrictive pe care actuala guvernare și președintele Klaus Iohannis le-au anunțat public începând de luni, 25 Octombrie 2021.

În fața unei mici asistențe, artista și activista Elena Vukic a dat citire unui “Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde”:

“Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

De când e lumea, orice medicament sau act medical presupunea îmbunătățirea vieții și trecerea la un nivel mai înalt de civilizație.
Ori în condițiile în care auzi că un om vaccinat cu trei doze și tot a trecut sus la Domnul, cum mai pui în balanță riscurile și beneficiile acestui nou “vaccin minune” care promite libertate, normalitate și întoacerea la viața de dinainte de pandemie?
Cum poți să mai ai încredere într-o clasă politică aflată la guvernare care îți dă niște răspunsuri stupefiante precum cele date de Alina Gorghiu:
„Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”????
Sau cel dat de Raluca Turcan:
“… omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort.”???
Cum naiba să ai încredere într-un sistem, într-o țară guvernată de asemenea hal de tonți și de habarniști, de atâția analfabeți funcțional?
Unde există risc trebuie să existe alegere! Ori singura alegere pe care ne-o oferă această guvernare dictatorială, totalitară, este obediența fără crâcnire, fără discernământ, de parcă am fi dobitoacele din staul care trebuie vaccinate odată cu turma, cu șeptelul de dobitoace aflat la dispoziția stăpânilor săi…
Fiecare individ, fiecare cetățean al acestei țări, are dreptul de a decide la nivel individual ce face cu trupul său. Asaltul sau intruziunea forțată cu niște substanțe necunoscute și insuficient de bine testate asupra organismului, respectiv sistemului sanguin al românilor, constituie un act așa zis medical de o samavolnicie care a mai fost întâlnită din păcate doar în vremuri de tristă amintire, în cel de-Al doilea Război Mondial, în lagărele naziste și sovietice, ori în acțiuni oculte și profund ilegale îndreptate împotriva propriilor cetățeni de către CIA, cu deplina știință și îngăduință a liderilor criminali ai vremii.
“Dacă nu primești vaccinul, mori de foame! Dacă nu primești vaccinul, nu poți să intri în magazin! Dacă nu primești vaccinul, ești dat afară din servici!”
Și dacă vaccinul nu e nociv, și dacă vaccinul ar fi inofensiv, faptul că este folosit ca o armă pentru a smulge din mâinile noastre drepturile și libertățile fundamentale, în primul rând dreptul de a alege în funcție de conștiința noastră ca oameni, ca oameni liberi și cu discernământ, capabili să decidă singuri ce vor să facă din punct de vedere medical cu trupul lor, face ca vacinul să fie de neacceptat!”

apiland.roContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]