(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă, unicul politician care s-a împărtășit la Pelerinajul de la Sfânta Parascheva din aceeași linguriță cu tot poporul

(VIDEO) Diana Iovanovici-Șoșoacă, unicul politician care s-a împărtășit la Pelerinajul de la Sfânta Parascheva din aceeași linguriță cu tot poporul

Cu cât senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă are mai multă priză la oameni, cu atât mai înverșunați sunt mercenarii din presa scrisă și din cea audiovizuală, care o atacă furibund.

Pe fondul aberațiilor scrise de o presă mainstream tot mai abjectă și mai mincinoasă, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă vine cu o lămurire publică privind „săritul peste rând” la moaștele Sfintei Parascheva, în timpul pelerinajului religios din aceste zile de la Iași.

Zilele acestea, mercenarii și scribii sistemului s-au dat peste cap s-o atace pe Diana Iovanovici-Șoșoacă în timpul pelerinajului de la Sfânta Parascheva de la Iași, inducând opinia publică în eroare, senatoarea fiind nevoită să vină cu o postare care să aducă lămuriri publice legate de participarea sa la pelerinajul de la Iași:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Toti politicienii reprezentanti ai Jud Iași au fost invitati de Mitropolie si au avut locuri rezervate.

Inclusiv Dna Senator Șoșoacă a avut invitație si loc rezervat, ca toți ceilalți demnitari. Numai ca UNICUL demnitar oprit de jandarmi sa intre in perimetrul rezervat, a fost Dna Senator Șoșoacă.
Seful jandarmilor a dat ordin imediat sa fie lasata sa intre in perimetrul rezervat, ca toți ceilalți demnitari, conform legii. Au fost invitati și ceilalți membri ai grupului.
Tot grupul a fost invitat de preoti, pt ca sunt cei care au luptat pt dreptul românilor la credinta.
Ulterior fam Șoșoacă, Lazarus si grupul care ii insotea au fost invitati in față la Baldachin sa se inchine, cu prioritate.
TOTI AU REFUZAT!
Pt ca nimeni nu poate avea prioritate în fata poporului român
S-AU AȘEZAT LA COADA DE PESTE 9 KM SI AU STAT ÎN RÂND, CU TOATĂ LUMEA 6 ORE SI S-AU INCHINAT, LAOLALTĂ CU TOT POPORUL. TOTI CETATENII SUNT EGALI!
Precizam ca Dna Senator Șoșoacă a fost și în noaptea de 13 spre 14 octombrie 2021 la Baldachin , a stat de la ora 2 la ora 5 dimineața împreună cu familia, imediat cum au ajuns în Iași.„, a scris pe facebook Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info