libris.ro

(VIDEO) Lupta senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost în zadar! Senatul a respins cererea lui Iohannis pentru introducerea orelor de educație sexuală în școli

(VIDEO) Lupta senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă nu a fost în zadar! Senatul a respins cererea lui Iohannis pentru introducerea orelor de educație sexuală în școli

Președintele Klaus Iohannis s-a trezit din nou respins de către Senatul României, camera senatului respingând cererea lui Klaus Iohannis pentru introducerea orelor de educație sexuală în școli. Respingând reexaminarea legii privind educația sexuală, senatul apără inocența copiilor din România de ceea ce unii au redenumit în mod pervers din „educație sexuală” în „educație sanitară”, sperând în acest mod abject și netransparent să înșele vigilența părinților din România care nu-și doresc ca școlile românești să se transforme în ceva ce nici măcar nu și-au putut vreodată ]nchipui că s-ar putea transforma.

Cu 105 de voturi „pentru” respingerea solicitării de reexaminare venite din partea președintelui Klaus Iohannis, un președinte obsedat de introducerea educției sexuale în școlile din România în forma pe care o vor mișcările progresiste și ONG-urile soroșiste, un vot „împotrivă” şi 24 de abţineri, Senatul a respins cererea lui Iohannis pentru introducerea orelor de educație sexuală în școli. Legea rămâne în forma inițială.

Împotriva introducerii în școlile din România a „standardelor pentru educația sexuală în Europa” a vorbit de la tribuna Parlamentului României senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, iar astăzi vedem că lupta senatoarei nu a fost în zadar:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


”Discutăm despre educație sexuală. S-a gândit cineva vreodată să se uite la standardele pentru educatia sexuala in Europa? Exista un document. Bucuria si placerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie. Dreptul de a explora identitatile de gen la 0-4 ani, asta vreti sa faceti prin trimiterea la comisii? Descoperirea corpului si a propriilor organe genitale, sentimente sexuale, excitarea ca parte a tuturor sentimentelor umane, acestea ar trebui sa fie sentimente pozitive, nu trebuie sa includa constrangerea sau ofensa. Mergem mai departe la 6-9 ani – sexul inclusiv pe internet, autostimularea”, a spus senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în plen

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info