Pentru că a deranjat instituțiile corupte și abuzive ajutând foarte mulți oameni, Diana Iovanovici-Șoșoacă va fi exclusă din Comisia pentru cercetarea abuzurilor

Abuz împotriva senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă: va fi dată afară din Comisia pentru cercetarea abuzurilor pentru că a deranjat instituțiile prin cercetările sale

Felul prin care se implică senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor deranjează atât de mult anumite instituții încât o doresc dată afară din respectiva comisie. Senatoarea a dezvăluit public faptul că a fost anunțată că va fi exclusă din Comisia pentru cercetarea abuzurilor.

Până la venirea Dianei Iovanovici-Șoșoacă în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, de cele mai multe ori se punea batista pe țambal pe majoritatea cazurilor ajunse la această comisie, iar cei reclamați își duceau pe mai departe liniștiți de „treabă”, comițând în continuare abuzuri, acte de corupție, samavolnicii instituționale, ba chiar întețindu-și activitatea după ce numele celor care îi reclamau ajungea pe anumite canale tocmai la urechile abuzatorilor.

[one_half]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[/one_half]

Avem de a face cu un stat mafiot, și din păcate chiar tot mai mulți oameni din cadrul sistemului o recunosc cu oarecare năduf. Singura care le-a mai „zguduit scaunele” celor din acest sistem profund mafiot a fost senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă:

Am zguduit scaunele unor personaje importante, de care nimeni nu a avut curajul să se atingă până acum. M-am autosesizat de cel puțin 7 ori în privința lui Raed Arafat, a crimelor din spitale, cu privire la lipsa medicamentelor și a tratamentelor din spitale, cu privire la declarațiile lui Nelu Tătaru”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă pentru Sputnik

Din câte știm noi, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă este singura care a avut curajul să ceară audierea președintelui Klaus Werner Iohannis:

„Au fost șocați și am fost întrebată cine mă cred eu să chem un președinte la raport? Întrebarea corectă ar fi fost: cine se crede un Președinte de nu dă raportul în față nimănui și, mai ales, să mintă și să umilească poporul român?”, a declarat Diana Iovanovici-Șoșoacă

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info