Cartea scrisă de Iohannis, „Pas cu pas”, a ajuns să valoreze mai puțin decât un sul de hârtie igienică: 0,8 lei!!!

Cartea scrisă de Iohannis, „Pas cu pas”, a ajuns să valoreze mai puțin decât un sul de hârtie igienică: 0,8 lei!!!

„”Pas cu pas”, Klaus Iohannis a ajuns la reducerea finală. Cartea președintelui, un chilipir

Cartea președintelui Klaus Iohannis „Pas cu pas”, un blockbuster editorial vândut în tiraje impresionante, a ajuns să coste 80 de bani. Este oferta finală făcută de o platformă de vânzări de carte online, cu ocazia Black Friday.”, scrie realitatea.net

Potrivit țuțerilor și propagandei pupincuriste la adresa Plăvanului, cartea „Pas cu pas” înregistra mare succes în domeniul vânzărilor de carte din România, slugile iohanniste ieșind cu câteva ocazii să anunțe festiv depășirea pragului ba de 10.000, ba de 20.000, ș.a.m.d., încercând să propage ideea unui succes comercial remarcabil pe piața cărții.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Acum însă, cartea președintelui nu mai valorează în ochii românilor nici măcar cât un sul de hârtie igienică. Erodarea imaginii președintelui, mai ales prin postura de membru dedicat al PNL și susținător frenetic al guvernărilor liberale, au făcut ca președintele să piardă foarte mult din popularitate și din încrederea din partea românilor.

De la peste 14 lei, volumul „Pas cu pas” al președintelui Klaus Iohannis a ajuns să fie redus la doar 0.80 lei ( 80 de bani)!!!

Cartea scrisă de Iohannis, "Pas cu pas", a ajuns să valoreze mai puțin decât un sul de hârtie igienică: 0,8 lei!!!
Cartea scrisă de Iohannis, „Pas cu pas”, a ajuns să valoreze mai puțin decât un sul de hârtie igienică: 0,8 lei!!!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde

lun oct. 25 , 2021
(VIDEO) IAȘI: Manifest împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde Duminică, 24 Octombrie 2021, de la ora 16:00 a avut loc în Piața Unirii din Iași o manifestare împotriva vaccinării obligatorii și a certificatului verde. Aproximativ 30-40 de ieșeni și-au arătat dezaprobarea față de măsurile restrictive pe care actuala guvernare […]

Poate vă place și:

libris.ro