Era ceva sâmbure de adevăr în zvonurile legate de mamaie Macovei, care le dădea bani de pătrunjel lui Dide & comp?

În perioada de glorie a micilor comuniști de la #Rezist se vorbea că tătucii lor îi aprovizionau cu bani pentru iarbă

Unul dintre răsfățații sistemului îmbătrânit în rele, pupat în cur cu ardoare de către mai toate televiziunile și publicațiile sistemului, de parcă era mare vedetă a „revoluțiunii” TFL-iste, Cristian-Mihai Dide făcea parte dintr-o „pleiadă” de nulități zgomotoase și obraznice, în frunte cu Angi Șerban Shaorma, activistă protestatară profesionistă, o oportunistă cu aliură de blindat rusesc, protestatarul Sandy Matei, agresorul de bătrâni, și mulți alți pierde-vreme care s-au obișnuit să fie finanțați din zone oculte.

Ei bine, despre toată această gașcă de neisprăviți pe spatele cărora s-a cățărat sistemul nenorocit cu tot cu Cioloș și guvernul lui catastrofal, cu partide securistice născute din spuma mării precum USR și PLUS, cu partide extrem de corupte precum PDL proaspăt vopsit în PNL, precum și cu unul dintre cei mai antiromâni președinți postdecembriști, Plăvanul Klaus Werner Iohannis, se zvonea că ar fi alimentată cu bani de „pătrunjel”, de iarbă…

Dacă la momentul de glorie al paraziților de la #Rezist informația îmbrăca doar forma unui zvon, a unor vorbe de fumoar, iată că mai nou DIICOT îl anchetează pe unul dintre acești zurbagii, respectiv pe Mihai Cristian Dide, într-un dosar privind substanţe interzise, în care sunt vizate mai multe persoane.

Cristian Dide, reținut direct din tren de procurorii DIICOT. Anchetă de proporții care vizează traficul de droguri

Carevasăzică avem acum o conducere politică adusă la cârma țării de către niște drogați ordinari? Păi cât de fraieri au fost românii de bună credință să se încreadă în acești „drogalăi”? Să creadă în bunele lor intenții, să creadă că aceștia apără „Justiția”, că luptă împotriva corupției, împotriva hoției, a ilegalităților?

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns