Un grup civic din Iași s-a mobilizat pentru a păstra un copil nou născut în sânul familiei, în timp ce autoritățile îl vor instituționalizat

Un grup ieșeni cu simț civic a ieșit în apărarea unei tinere familii căreia autoritățile intenționează să le ia copilul nou născut

Joi, 10 decembrie 2021, un grup de ieșeni a intervenit în fața Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă în apărarea unei tinere familii care dorește să-și păstreze copilul, deși autotitățile intenționează să le instituționalizeze copilul nou născut.

Andy și Gabriela sunt doi tineri care au crescut prin centre de plasament pentru copii, iar la vârsta maturității s-au văzut abandonați de sistem și lăsați să se descurce cum pot dincolo de porțile insituției. El în vârstă de 30 de ani, ea de 27, au simțit cum lumea refuză să-i ajute să se integreze în societate, lipsindu-i până și de cea mai mică șansă.

Cu toate acestea, amândoi își doresc să păstreze copilul în sânul familiei, și se dau peste cap să-și găsească mijloacele prin care să-i asigure acestuia un viitor mai bun decât viața pe care au dus-o ei, lipsită de dragostea și căldura unei familii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[one_half]

[/one_half]

Jurnalistul Mihai Cristian de la România Civică TV – ROC TV a realizat mai multe materiale video în care prezintă pe larg povestea celor doi tineri:

„IAȘI – UN APEL DIN DISPERARE
Poate ați auzit despre cazul „Gabriela și Andy”. Sunt oameni ca și noi. Din Iași. Abandonați și pe stradă. Fără adăpost. Cel mai grav este că Gabriela era însărcinată și pe 7.12.2021 a născut un băiețel în perfectă sănătate. Va ieși de la maternitate și se întorc pe stradă.

În frig, fără ajutor, în toiul iernii, în pragul sărbătorilor de Crăciun și de sfârșit de an. Ei nu cer nimic….dar noi putem oferi ajutor ? Ajutor care poate să salveze o viață nou-născută… Vă rog să urmăriți câteva minute din reportajul cu link-ul atașat, chiar dacă sunteți foarte ocupați.

Dacă aveti o idee despre cum putem ajuta, sau aveți o soluție, vă rog să mă contactați pe mine Mihai CRISTIAN sau pe doamna Elena VUKIC. Vreau să cred că un Iașul poate fi și un exemplu de solidaritate și umanism. Vă mulțumesc anticipat !

https://www.facebook.com/tvromaniacivica/videos/3018853955050557/

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info