RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Un grup civic din Iași s-a mobilizat pentru a păstra un copil nou născut în sânul familiei, în timp ce autoritățile îl vor instituționalizat

Un grup ieșeni cu simț civic a ieșit în apărarea unei tinere familii căreia autoritățile intenționează să le ia copilul nou născut

Joi, 10 decembrie 2021, un grup de ieșeni a intervenit în fața Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă în apărarea unei tinere familii care dorește să-și păstreze copilul, deși autotitățile intenționează să le instituționalizeze copilul nou născut.

apiland.ro

Andy și Gabriela sunt doi tineri care au crescut prin centre de plasament pentru copii, iar la vârsta maturității s-au văzut abandonați de sistem și lăsați să se descurce cum pot dincolo de porțile insituției. El în vârstă de 30 de ani, ea de 27, au simțit cum lumea refuză să-i ajute să se integreze în societate, lipsindu-i până și de cea mai mică șansă.

Cu toate acestea, amândoi își doresc să păstreze copilul în sânul familiei, și se dau peste cap să-și găsească mijloacele prin care să-i asigure acestuia un viitor mai bun decât viața pe care au dus-o ei, lipsită de dragostea și căldura unei familii.

Jurnalistul Mihai Cristian de la România Civică TV – ROC TV a realizat mai multe materiale video în care prezintă pe larg povestea celor doi tineri:

“IAȘI – UN APEL DIN DISPERARE
Poate ați auzit despre cazul “Gabriela și Andy”. Sunt oameni ca și noi. Din Iași. Abandonați și pe stradă. Fără adăpost. Cel mai grav este că Gabriela era însărcinată și pe 7.12.2021 a născut un băiețel în perfectă sănătate. Va ieși de la maternitate și se întorc pe stradă.

În frig, fără ajutor, în toiul iernii, în pragul sărbătorilor de Crăciun și de sfârșit de an. Ei nu cer nimic….dar noi putem oferi ajutor ? Ajutor care poate să salveze o viață nou-născută… Vă rog să urmăriți câteva minute din reportajul cu link-ul atașat, chiar dacă sunteți foarte ocupați.

Dacă aveti o idee despre cum putem ajuta, sau aveți o soluție, vă rog să mă contactați pe mine Mihai CRISTIAN sau pe doamna Elena VUKIC. Vreau să cred că un Iașul poate fi și un exemplu de solidaritate și umanism. Vă mulțumesc anticipat !

https://www.facebook.com/tvromaniacivica/videos/3018853955050557/Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]