Fake News marca SRI via Sorina Matei: „Îi primește pe jurnaliștii italieni în casă unde și-a tras și biroul parlamentar / spațiu public”

„SONERIA” Matei, un supranume pentru o zornăitoare folosită de DE-Servicii?

Urmăresc o postare a „Soneriei” Matei și nu-mi vine să cred câtă lipsă de profesionalism. Săraca „Sonerie” a SRI-ului, din grabă probabil, ori la ordin urgent, dorind din slugărnicie să sară în apărarea unei alte gonflabile a lumii jurnalistice, italianca Lucia Goracci, autoarea de curând a unei șarade de proporții internaționale de cel mai prost gust, confundă biroul de avocatură al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, cu „biroul parlamentar / spațiu public”, spune ea.

Nu cucoană, nu dragă sonerie stricată, nu este vorba „biroul parlamentar / spațiu public”, cum spui tu, ci despre biroul de avocatură al Dianei Iovanovici-Șoșoacă, ceea ce este cu totul altă mâncare de pește. Dacă vrei îți pot dezvălui eu cum arată biroul parlamentar al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, proaspăt renovat la Iași, un spațiu reamenajat care nu seamănă absolut deloc cu imobilul care s-a văzut la televizor. Carevasăzică FAKE NEWS! Și carevasăzică, RUȘINICĂ! Dacă jurnalista cu aromă de SRI minte cu privire la „biroul parlamentar”, e clar câtă valoare de adevăr are și restul textului regurgitat după prima minciună….

Redăm integral postarea de pe facebook a Sorinei Matei:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

„Deci mai întâi îi primește pe jurnaliștii italieni în casă unde și-a tras și biroul parlamentar/ spațiu public, după aia începe scandalul, după aia îi sechestrează pe jurnaliști în casă, italianca reușește să fugă mâncând pământul, după aia Șoșo continuă scandalul cerând să se șteargă filmările, după care se întoarce italianca – Șoșo boy se înfinge în ea cu Miliția de față care era năucă, după aia – și Șoșo strigă la malac să nu mai dea în italiancă, după aia Șoșo mai face puțin circ, după aia pleacă finally ăia – Șoșo strigând la Miliție să nu-i lase să plece că i-au furat ceva din casă. Mă scuzați, nu e numai de Parchet, e și de spitalul de psihiatrie urgent. Așa fac impostorii. Mai întâi te sechestrează și când fugi urlă să te prindă că i-ai furat mileul. Vă dați seama că ăia de la Rai Uno probabil că n-au întâlnit în viața lor așa ceva. Lucia Goracci a făcut Kabul, Siria, Irak și Libia dar așa ceva probabil că n-a mai întâlnit până acum.”, a postat pe facebook Sorina Matei

Ori minți, ceea ce este destul de grav, ori ești incompetentă ca jurnalist, ceea ce este la fel de grav! Nu m-ar mira ca senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă să te dea și în judecată pentru aruncarea pe piață a unor informații care îi aduc atingere imaginii ei publice. Deci NU, nicidecum nu este vorba de un „spațiu public”, așa cum incorect susține „SONERIA” Matei, ci este vorba de biroul de avocatură al doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Jurnalistul Mihai Șomănescu: "Atunci când Diana Șoșoacă are dreptate"

mie dec. 15 , 2021
Jurnalistul Mihai Șomănescu: „Din punctul meu de vedere, a fost o operațiune profesionistă de compromitere a mișcării de protest împotriva restricțiilor” După plecarea sa de la Activenews.ro, jurnalistul Mihai Șomănescu a pus foarte rapid bazele unei noi publicații conservatoare r3media.ro, acolo unde continuă să scrie și să apere repere și […]

Poate vă place și:

libris.ro