RSS
TwitterFacebookPinterest

Fake News marca SRI via Sorina Matei: “Îi primește pe jurnaliștii italieni în casă unde și-a tras și biroul parlamentar / spațiu public”

“SONERIA” Matei, un supranume pentru o zornăitoare folosită de DE-Servicii?

Urmăresc o postare a “Soneriei” Matei și nu-mi vine să cred câtă lipsă de profesionalism. Săraca “Sonerie” a SRI-ului, din grabă probabil, ori la ordin urgent, dorind din slugărnicie să sară în apărarea unei alte gonflabile a lumii jurnalistice, italianca Lucia Goracci, autoarea de curând a unei șarade de proporții internaționale de cel mai prost gust, confundă biroul de avocatură al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, cu “biroul parlamentar / spațiu public”, spune ea.

Nu cucoană, nu dragă sonerie stricată, nu este vorba “biroul parlamentar / spațiu public”, cum spui tu, ci despre biroul de avocatură al Dianei Iovanovici-Șoșoacă, ceea ce este cu totul altă mâncare de pește. Dacă vrei îți pot dezvălui eu cum arată biroul parlamentar al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, proaspăt renovat la Iași, un spațiu reamenajat care nu seamănă absolut deloc cu imobilul care s-a văzut la televizor. Carevasăzică FAKE NEWS! Și carevasăzică, RUȘINICĂ! Dacă jurnalista cu aromă de SRI minte cu privire la “biroul parlamentar”, e clar câtă valoare de adevăr are și restul textului regurgitat după prima minciună….

Redăm integral postarea de pe facebook a Sorinei Matei:

“Deci mai întâi îi primește pe jurnaliștii italieni în casă unde și-a tras și biroul parlamentar/ spațiu public, după aia începe scandalul, după aia îi sechestrează pe jurnaliști în casă, italianca reușește să fugă mâncând pământul, după aia Șoșo continuă scandalul cerând să se șteargă filmările, după care se întoarce italianca – Șoșo boy se înfinge în ea cu Miliția de față care era năucă, după aia – și Șoșo strigă la malac să nu mai dea în italiancă, după aia Șoșo mai face puțin circ, după aia pleacă finally ăia – Șoșo strigând la Miliție să nu-i lase să plece că i-au furat ceva din casă. Mă scuzați, nu e numai de Parchet, e și de spitalul de psihiatrie urgent. Așa fac impostorii. Mai întâi te sechestrează și când fugi urlă să te prindă că i-ai furat mileul. Vă dați seama că ăia de la Rai Uno probabil că n-au întâlnit în viața lor așa ceva. Lucia Goracci a făcut Kabul, Siria, Irak și Libia dar așa ceva probabil că n-a mai întâlnit până acum.”, a postat pe facebook Sorina Matei

Ori minți, ceea ce este destul de grav, ori ești incompetentă ca jurnalist, ceea ce este la fel de grav! Nu m-ar mira ca senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă să te dea și în judecată pentru aruncarea pe piață a unor informații care îi aduc atingere imaginii ei publice. Deci NU, nicidecum nu este vorba de un “spațiu public”, așa cum incorect susține “SONERIA” Matei, ci este vorba de biroul de avocatură al doamnei Diana Iovanovici-Șoșoacă.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]