RSS
TwitterFacebookPinterest

Jurnalistul Mihai Șomănescu: “Atunci când Diana Șoșoacă are dreptate”

Jurnalistul Mihai Șomănescu: “Din punctul meu de vedere, a fost o operațiune profesionistă de compromitere a mișcării de protest împotriva restricțiilor”

După plecarea sa de la Activenews.ro, jurnalistul Mihai Șomănescu a pus foarte rapid bazele unei noi publicații conservatoare r3media.ro, acolo unde continuă să scrie și să apere repere și valori identitare românești, așa cum o făcea și la precedenta publicație.

Raportându-se la recentul scandal devenit între timp de “talie internațională”, între o echipă de jurnaliști conduși de către Lucia Goracci și senatoarea neafiliată Diana Iovanovici-Șoșoacă, jurnalistul Mihai Șomănescu susține că deși nu-i place și nu i-a plăcut niciodată senatoarea româncă, trebuie însă să-i dea dreptate.

“… a fost o operațiune profesionistă de compromitere a mișcării de protest împotriva restricțiilor, prin crearea imaginii conform căreia senatoarea Diana Șoșoacă – senatoarea „no-vax” care răpește ziariști -, ar fi liderul acesteia.
Este clar că jurnaliștii veniți din Italia au făcut tot ce-au putut să nu respecte nicio parte din angajamentul care și l-au luat în fața Șoșoacăi când au negociat interviul.”, a scris pe facebook Mihai Șomănescu

Foto: captură facebook/ Mihai Somanescu

Mihai Șomănescu are o abordare diferită față de tot ceea ce am văzut în “presa bună”, în presa mainstream legat de acest incident. El afirmă că italienii și-au permis să reacționeze în acest mod scandalos pentru că așa s-au obișnuit să-i trateze în Italia pe români, utilizând prejudecățile legate de “badantele” și “căpșunarii” români. (n.r. vezi și Atunci când Diana Șoșoacă are dreptate)

Ei uite că senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă este un politician român atipic, nu-i place să fie slugarnică precum ceilalți politicieni cu străinii, și nu face parte nici din categoria badantelor sau căpșunarilor.

apiland.ro

Este de apreciat atitudinea jurnalistului Mihai Șomănescu care deși afirmă că nu-i place și nu i-a plăcut niciodată de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, în acest caz îi dă totuși dreptate și spune că ar fi procedat la fel indiferent de ce politician ar fi fost vorba, chiar și de către Dacian Cioloș (n.r. de unde reiese că nu prea l-ar avea la inimă deloc pe Dacian Cioloș), sau oricare alt om.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]