RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Nici harta Franței nu-i chiar așa de roșie pe cât se crede? “Franța a umplut Europa cu certificate COVID false cu un profit de 200 milioane de €”

“Franța a umplut Europa cu certificate COVID false cu un profit de 200 milioane de €”

S-a făcut mult tam tam la nivelul întregii Europe despre harta verde a României, într-un moment în care, așa cum spune până și Varujan Vosganian, “în ţările „ultra-vaccinate” oamenii se infectează şi mor pe capete”. Dar oare harta aia chiar e așa cum se crede? Sunt reale 100% acele statistici? Unii zic că da, alții dimpotrivă, spun că se bazează pe statistici false, și că adevărul este cu totul altul.

De pildă Franța, după ce a descoperit la începutul lunii decembrie o rețea care a creat undeva până la 10.000 de permise de sănătate false, vrea să vină acum cu niște măsuri draconice, cu niște restricții dure prin care certificatul sanitar va fi schimbat într-un așa zis “certificat vaccinal”, pe care doar cei vaccinați să-l dețină, potrivit unei postări a lui Varujan Vosganian:

“Franța dorește cu tot dinadinsul să ne reamintească faptul că e cea mai socialistă dintre țările capitaliste. Cel mai recent discurs al prim-ministrului Jean Cartex este edificator. „Am așteptat mult, prea mult pe nevaccinați să se hotărască”, spune prim-ministrul. „Certificatul sanitar va fi schimbat în certificat vaccinal, numai persoanele vaccinate îl vor deține”. Ați înțeles, cei care au trecut prin boală sau se testează își pierd calitatea de cetățeni, devin un fel de paria. În plus adaugă prim-ministrul, la fiecare patru luni se va adăuga o nouă doză, căci cele anterioare își pierd efectul.În Franța 85% dintre adulți sunt vaccinați.

Cu toate astea, a fost atins recordul a anului 2021 (peste 60 000 de infectări/zi). La începutul campaniei de vaccinare erau de trei ori mai puține infectări/zi. Numărul de decese/zi se apropie de 250, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la începutul lui mai, când populația Franței era, practic, nevaccinată. Dar, firește, tot nevaccinații sunt de vină.”, a scris pe facebook Varujan Vosganian

Potrivit ministerului francez de interne condus de Gérald Darmanin, în Franța circulă 110.000 de carduri de sănătate false, iar până acum s-au operat peste o sută de arestări legate de falsificarea permiselor de sănătate și ale altor documente care facilitau obținerea de permise de sănătate unor persoane care nu s-au vaccinat. În acest caz, cât de roșie o fi cu adevărat și harta Franței?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]