libris.ro

Nici harta Franței nu-i chiar așa de roșie pe cât se crede? „Franța a umplut Europa cu certificate COVID false cu un profit de 200 milioane de €”

„Franța a umplut Europa cu certificate COVID false cu un profit de 200 milioane de €”

S-a făcut mult tam tam la nivelul întregii Europe despre harta verde a României, într-un moment în care, așa cum spune până și Varujan Vosganian, „în ţările „ultra-vaccinate” oamenii se infectează şi mor pe capete”. Dar oare harta aia chiar e așa cum se crede? Sunt reale 100% acele statistici? Unii zic că da, alții dimpotrivă, spun că se bazează pe statistici false, și că adevărul este cu totul altul.

De pildă Franța, după ce a descoperit la începutul lunii decembrie o rețea care a creat undeva până la 10.000 de permise de sănătate false, vrea să vină acum cu niște măsuri draconice, cu niște restricții dure prin care certificatul sanitar va fi schimbat într-un așa zis „certificat vaccinal”, pe care doar cei vaccinați să-l dețină, potrivit unei postări a lui Varujan Vosganian:

„Franța dorește cu tot dinadinsul să ne reamintească faptul că e cea mai socialistă dintre țările capitaliste. Cel mai recent discurs al prim-ministrului Jean Cartex este edificator. „Am așteptat mult, prea mult pe nevaccinați să se hotărască”, spune prim-ministrul. „Certificatul sanitar va fi schimbat în certificat vaccinal, numai persoanele vaccinate îl vor deține”. Ați înțeles, cei care au trecut prin boală sau se testează își pierd calitatea de cetățeni, devin un fel de paria. În plus adaugă prim-ministrul, la fiecare patru luni se va adăuga o nouă doză, căci cele anterioare își pierd efectul.În Franța 85% dintre adulți sunt vaccinați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu toate astea, a fost atins recordul a anului 2021 (peste 60 000 de infectări/zi). La începutul campaniei de vaccinare erau de trei ori mai puține infectări/zi. Numărul de decese/zi se apropie de 250, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la începutul lui mai, când populația Franței era, practic, nevaccinată. Dar, firește, tot nevaccinații sunt de vină.”, a scris pe facebook Varujan Vosganian

Potrivit ministerului francez de interne condus de Gérald Darmanin, în Franța circulă 110.000 de carduri de sănătate false, iar până acum s-au operat peste o sută de arestări legate de falsificarea permiselor de sănătate și ale altor documente care facilitau obținerea de permise de sănătate unor persoane care nu s-au vaccinat. În acest caz, cât de roșie o fi cu adevărat și harta Franței?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info