libris.ro

„Ziua în care serviciile române și străine, guvernanții și politicienii, Parchetul și poliția au anihilat justiția în România și au mânjit imaginea României!”

Apare lugubru declarația Prim-ministrului Ciucă, care, într-un exces de subordonare politica externă își cere scuze Italiei pentru că mahalaua jurnalistică de la latrina tv italiană a săvârșit infracțiuni

Senatoarea neafiliată Diana Iovanovici-Șoșoacă dă cu Nicolae Ciucă de pământ: îl acuză de trădare și de slugărnicie, „într-un exces de subordonare politica externă„!

 „Să-si dea demisia de urgență… S-a asezat in genunchii lui mânjiti de atâta îngenunchere. S-a ploconit în fata minciunii, falsitatii si dezonoarei. A imixtionat in ancheta Parchetului… Tradarea românismului in fata unor mahalagii de joasa speță autointitulati „jurnaliști”, de proveniență italianaă, infractori de drept comun, veniti sa distruga fata României”, a declarat Diana Iovanovici-Șoșoacă

În Ședința Senatului României de pe 15 decembrie 2021, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a rostit declaratia politica cu nr. 777/a, intitulată „Ziua în care serviciile române și străine, guvernanții și politicienii, Parchetul și Poliția au anihilat justiția în România și au mânjit imaginea României!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Redăm integral declarația sa politică din plenul Senatului (n.r. vezi documentul):

„Declarația mea politică se numește „Ziua in care serviciile romane si straine, guvernantii si politicienii, Parchetul si politia au anihilat justitia in Romania si au manjit imaginea Romaniei!

Stimati colegi Senatori,

Fatidicul 12 decembrie 2021 va ramane pe veci inscris in Cartea neagra a istoriei contemporane a Romaniei! Acest ”12” se va clona zile la rand si va pata pe veci onoarea Romaniei, marcand ziua ingenuncherii Prim-ministrului Romaniei si a tradarii romanismului in fata unor mahalagii de joasa speta autointitulati ”jurnalisti”, de provenienta italiana, infractori de drept comun, care au venit sa distruga fata Romaniei, sa o intineze in mizeria propagandistica mediatica a unei spelunci numite televiziune, cu complicitatea tradatoare a institutiilor Statului roman, condusi de tradatori de cea mai joasa speta, precum si a unor pseudojurnalisti vanduti, avand cetatenie romana care le-ar trebui retrasa de urgenta, daca ar fi posibil.

Trei infractori autodenumiti jurnalisti, condusi de o femeie cu un caracter mizerabil, mahalaua intruchipata, au venit in Romania, invocand reprezentarea unei televiziuni italiene, cu notorietate in scandaluri si defaimari, au realizat un film care distruge imaginea Romaniei, aratand-o ca pe o tara de saraci, imputiti, needucati, nevaccinati, mizeria Europei. Incercarea de inscenare a unui scandal celui mai cunoscut politician roman, atat la nivel national, cat si la nivel international, aparator al drepturilor si libertatilor cetatenesti, in speta subsemnata, s-a dovedit a fi un fiasco pentru mahalaua jurnalisticii italiene, echipa grobiana, needucata, mizera, insolenta si defaimatoare, astfel ca serviciile interne si internationale au actionat ca la carte, au pus mana pe justitie si au fabricat un dosar regizat, cu probe falsificate, cu declaratia mincinoasa a unui politist, schimbata peste noapte, la cererea unor persoane din serviciile secrete romane si complicilor de peste granite, cu incalcarea Constitutiei Romaniei, a Codului de procedura penala, a Cartii Drepturilor Omului, anihiland orice urma de dreptate, totul pe fata, la televiziunile denumite latrine, unde mincinosi ai unui stat stalinist, cu politicieni care au tradat si vandut Romania au demonstrat poporului roman ca ei dau comenzi procurorilor si politistilor si ei indeplinesc intocmai ordinele.

Ba mai mult, in aceasta dizenterie politica, apare lugubru declaratia Prim-ministrului Ciuca, care, intr-un exces de subordonare politica externa isi cere scuze Italiei pentru ca mahalaua jurnalistica de la latrina tv italiana a savarsit infractiunile de: ultraj impotriva unui demnitar al statului roman, violare de domiciliu, violare de sediu profesional, amenintare, loviri si alte violente, inselaciune prin folosirea de calitati mincinoase, denunt calomnios, declaratii mincinoase, precum si a prezentat un film in care Romania este o tara de lumea a treia unde sunt filmati si defaimati rromii, romanii sunt nevaccinati si sunt vinovati de imbolnavirea Europei, ea, singura tara in scenariu verde?!

Ba mai mult, Consulul Ambasadei Italiei, spune mahalaua jurnalistica italiana, ar fi intervenit in ancheta politiei si a dat dispozitie de eliberare a celor trei infractori, care acuza de sechestrare timp de 8 ore Politia Romana, desi nicio autoritate, fie ea ambasada, nu are voie sa se implice, sa influenteze sau sa ordone intr-o ancheta penala. Desi comit infractiunile amintite, dar mai ales ultraj asupra unui Senator al Romaniei, nimeni nu ii retine, nimeni nu le face nimic, ci sunt ajutati sa plece si sa denigreze Romania, pentru ca, mai apoi, prim-ministrul Romaniei sa se aseze in genunchii lui manjiti de atata ingenunchere si sa se ploconeasca in fata minciunii, falsitatii si dezonoarei, ba mai mult, sa se imixtioneze in ancheta Parchetului si sa ceara condamnarea de urgenta a Senatoarei si a sotului ei, si nu anchetarea de urgenta a dosarului de ultraj impotriva unui demnitar al Romaniei, precum si retinerea infractorilor!

In aceeasi zi, un magistrat vocal, Cristi Danilet, a fost exclus din magistratura pentru 2 clipuri video inocente din viata personala, iar la doua zile dupa, toti magistratii de la Curtea de Apel Constanta care au condamnat interlopi, au fost exclusi din magistratura, de CSM si presedintele sau.

Daca mai era nevoie inca o data sa demonstram ca Romania este condusa de tradatori condusi din afara granitelor, ca justitia este omorata de politic care da comenzi prin serviciile secrete romane si straine, fatidicul 12 decembrie 2021 a produs dovada vie, in direct la latrinele tv, cu o aroganta de nedescris, sfidand natia romana si bunul-simt, ca Romania a fost omorata, vanduta, tradata, violata si abandonata in mainile serviciilor secrete straine, care s-au mutat cu totul in Romania. Singura persoana care nu a permis sa fie calcata in picioare, am fost eu si pentru asta platesc, pentru ca am vorbit la superlativ de Romania si am solicitat sa vorbesc in dulcea limba romana, care a enervat la culme o dezaxata platita sa provoace un scandal si violente, o mincinoasa si o infractoare ce se autodeclara jurnalista.

Partile italiene implicate trebuie sa isi ceara scuze Romaniei pentru afrontul adus unui demnitar roman de catre o jurnalista grobiana si decadenta, pentru imaginea mizerabila in care a fost prezentata Romania, pentru ofensa adusa autoritatii, pentru scandalul international provocat de catre o instigatoare mincinoasa, pentru implicarea unui diplomat italian in cercetarea penala, care a blocat ancheta penala, retragerea acestuia si repararea imaginii.

Prim-ministrul Romaniei trebuie sa isi dea demisia de urgenta, sa puna mana pe carte si sa invete ca dreptul de proprietate este inviolabil, ca a fi jurnalist nu iti permite sa intri pe proprietatea unui om si sa ii incalci dreptul la viata privata, dispozitiile GDPR, sa ataci oamenii in propria lor casa, sa filmezi fara acord, sa minti si sa denigrezi o tara intreaga, intrucat acestea, Dle Ciuca, incalca deontologia profesionala a Ziaristului. Mai mult, in casa mea am dreptul la legitima aparare, cand sunt atacat, cand intri fara acord, cand ma ameninti, iar politia are obligatia sa ma apere in casa mea atunci cand o chem, nu sa ma bata in propria mea casa si sa apere infractorii, ba mai mult, are obligatia sa ii legitimeze, ceea ce nu a facut. V-ati facut de ras cu declaratia dvs, cu scuzele cerute Italiei, care nu au aratat decat ca nu va meritati haina militara romana si functia de prim-ministru al Romaniei, ci poate al altor state, ca vad ca le serviti interesele. Probabil de aceea ati fost medaliat de alte tari, pentru ca ati deservit interese straine, in detrimentul celor romanesti. Sunteti o rusine pentru Romania si poporul roman. Sunteti deplorabil si nu ati denotat decat obedienta fata de minciuna, tradare si puteri straine. Acum inteleg ca justitia este acaparata de-alde dvs, ca judecatorii drepti si vocali trebuie eliminati, la fel cum incercati sa eliminati si Familia Sosoaca.

Va avertizez ca nu ma voi lasa pana nu voi face dreptate, pana cand toti tradatorii acestui neam nu veti plati pana la ultima picatura de sange si lacrimi scurse din amaratul si tradatul popor roman. Nu ma voi lasa pana cand poporul nu isi va trezi constiinta nationala, pana cand nu ne vom recupera tara si neamul si pana cand, voi, tradatorilor, nu veti disparea cu totul in negura istoriei, dar nu cum ati facut voi, ci in virtutea legii, lege care va domni libera!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info