RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Ați cumpărat până acum carne de porc importată din Germania? Știți cum sunt sclavizați românii în abatoarele din Germania?

Muncitorii români și bulgari tratați ca sclavi în Germania! NU mai cumpărați carne de porc importată din Germania!

O televiziune din Germania a dezvăluit condițiile de sclav “oferite” de patronii germani românilor și bulgarilor.

apiland.ro

Muncitori din Bulgaria şi România sunt supuşi unei ”exploatări inumane” la un abator, în Germania, dezvăluie un documentar difuzat pe postul SAT 1, care a trimis o muncitoare din Bulgaria cu două diplome universitare, sub acoperire, să studieze condiţiile de muncă în această fabrică de ambalarea cărnii a miliardarului Clemens Tönnies, informează site-ul Novinite.com.”

”Am muncit doi ani în abatoarele Tönnies şi rar am terminat de muncit după cele opt ore convenite. Cel mai adesea am muncit 12-13 ore. Am trecut orele suplimentare în fişe, dar nu s-au reflectat în salarii”, declara un român la postul Deutsche Welle atunci, potrivit hotnews.ro

Aceeași poveste ne-au relatat-o și niște muncitori sezonieri din județul Vaslui care au primit un tratament inuman în Germania la cules de sparanghel, de castraveți și de alte legume. Și atunci? Noi în calitate de consumatori de ce să cumpărăm produsele rezultate din aceste ”exploatări inumane” ale germanilor la adresa est europenilor?

În urmă cu câțiva ani, Glasul.info a inițiat o campanie împotriva cumpărării cărnii de porc din import, și încuraja românii să cumpere doar carne de porc produsă în România. Reinițiem acel apel: cumpărați doar carne de porc de la producătorii români! Așa veți asigura locuri de muncă în țară pentru români, și nu vor mai fi nevoiți să fie sclavi prin Germania sau aiurea prin lume!

Doamne ajută!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]