libris.ro

Sfinx Football România: mai mult decât fotbal! Spectacol!

Pe 15 aprilie se dă startul celei de-a II-a ediție a fotbalului juvenil Sfinx Football România 2022. Sfinx Football, în calitate de promoter al fotbalului juvenil din România, la nivel național și internățional, prin prezentul program anunță oficial intenția de a organiza, împreună cu diverse cluburi din țară, consilii locale și primării, asociații și organizații, precum și cu alți parteneri interni și externi, 17 Turnee Naționale, pentru 9 categorii de vârstă. De asemenea, sunt în proiect alte 30 de turnee regionale, tip Open, precum și 7 turnee internăționale, în țară sau în țări vecine.

Acest semnal al nostru vine într-un moment important, în care juniorii noștri au nevoie de multe jocuri, de o creștere sănătoasă, de pregătire pentru o viață reală și de o competiție cu caracter motivațional, concretă, adaptată tinerei generații și secolului XXI. Pentru fiecare competiție în parte, intenționăm să avem minim 8 echipe participante, invitate din țară conform nivelului competitiv al fiecărui tip de turneu, din care una va fi clubul partener în organizarea acelui turneu. În cazul a minim 8 echipe participante, competiția se va întinde pe durata a 3 zile. În cazul în care vor răspunde mai multe echipe, din cele pe care le vom invita, conform criteriilor sportive, atunci competiția va avea 12, 16, 20 sau 24 echipe participante și se poate întinde pe durata a maxim 5 zile.

TOATE CLUBURILE DIN ROMÂNIA, PENTRU FIECARE CATEGORIE DE VÂRSTĂ, ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL SPORTIV COMPETITIV, VOR PRIMI INVITAȚII LA TURNEELE ORGANIZATE DE SFINX FOOTBALL ȘI PARTENERII SĂI ÎN 2022!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Neparticiparea echipelor invitate la aceste competiții aparține în EXCLUSIVITATE cluburilor.

Competițiile pe care intenționăm să le organizăm în 2022 sunt ierarhizate pe 5 nivele:

     Nivelul 1 – denumire ”STARing cUP NATIONall” – competiție adresată doar juniorilor U7 (și mai mici) – participă echipe invitate, indiferent de nivel, din toată țara – competiție se va desfășura în aprilie-mai (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).

     Nivelul 2 – denumire ”OPEN Cup” – participă echipe invitate sau înscrise, de orice nivel sportiv – competiție se va desfășura în august-septembrie (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos) și va deschide sezonul 2022-2023.

 Nivelul 3 – denumire ”Challenge Cup” – participă echipe de nivel mediu și bun, invitate din toată țara, echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiția se va desfășura în iunie-iulie și va închide sezonul 2021-2022 (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).

     Nivelul 4 – denumire ”Turneul Final Național  Cupa Campionilor – participă echipe de nivel bun și foarte bun, invitate din toată țara, echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiția se va desfășura în iunie-iulie și va închide sezonul 2021-2022 (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).

     Nivelul 5 – denumire ”European Dream Cup” – participă echipe de nivel bun și foarte bun, invitate din minim 3 țări (inclusiv România), echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiție se poate desfășura în septembrie (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).

În anul 2022, Reprezentativele Sfinx România, pentru fiecare nivel de vârstă, – team-uri constituite din cei mai buni juniori participanți la ”Challenge Cup” și/sau ”Cupa Campionilor” din 2021 și/sau 2022 – vor fi o prioritate, două acțiuni sigure fiind participare acestora la ”Turneele Finale Naționale  Cupa Campionilor” (nivel de vârstă cu un an mai mare) și ”European Dream Cup” (nivelul lor de vârstă).

Menționăm că Programul Turneelor Sfinx 2022 este stabilit ca date (calendar sportiv de desfășurare), urmând să fie completat până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 cu toate localitățile/locațiile unde se vor desfășura competițiile.

Nechifor Petrut

Public Relation – Sfinx Football Romania 2022 – 0724 604 421

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist