CERERE DE DEMISIE A CELOR RĂSPUNZĂTORI PENTRU DISTRUGEREA DEMOCRAȚIEI ȘI A STATULUI DE DREPT ÎN ROMÂNIA

CĂTRE: Membrii Guvernului şi Parlamentului 

ÎN ATENȚIA: Primarilor, consilierilor și tuturor celor aleși sau numiți în funcții publice.

Ca parlamentari, membri ai guvernului și ca funcționari publici ați JURAT:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

„Jur credinţă patriei mele România;

Jur să respect Constituţia şi legile ţării;

Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României;

Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor;

Aşa să-mi ajute Dumnezeu. / Jur pe onoare şi conştiinţă”

NU V-AȚI RESPECTAT JURĂMÂNTUL, MOTIV PENTRU CARE VĂ CEREM SĂ DEMISIONAȚI!

Noi, cetățenii României, v-am sunat, v-am trimis e-mailuri, am protestat. V-am cerut să ne apărați drepturile și libertățile fundamentale, care nu pot fi obiect de negociere și pentru a căror apărare ați jurat pe onoare și conștiință. Toți cei care ați condus și conduceți România ne-ați dezamăgit!

Ați ales să atacați drepturile și libertățile cetățenilor, deși  trebuia să le garantați și să le apărați potrivit Constituției. Poporul Român este titularul natural și de drept al puterii politice (conform art. 2 pct. 1 din Constituția României) și cel care v-a trimis în Parlamentul României și nu corporațiile dintr-o industrie sau alta și nici Uniunea Europeană, OMS-ul sau alte instituții ori puteri străine!

Ați ales să mimați democrația și intenționați să modificați Constituția la comanda UE și a celor care o controlează, în așa fel încât poporul să nu mai aibă nicio putere și să nu mai incomodeze planurile împotriva intereselor României și împotriva cetățenilor săi.

Ați încălcat principiul interesului național, al legalității și al bunei credințe, principiul transparenței și principiul fidelității faţă de România şi respectului faţă de oameni.

Vă învederăm că, în calitate de reprezentanți ai României și funcționari publici – salariați ai poporului român (conform Constituției României), ocupanți ai unor funcții de înaltă demnitate în Guvernul și Parlamentul României, în solidar cu alți funcționari publici din toate instituțiile și organismele subsecvente, aveți obligația sacră să fiți fideli României și poporului ei, să puneți țara și poporul român înainte și mai presus de propria persoană și propriile interese sau interese străine de țară.

Aveți obligația sacră să apărați drepturile, libertățile și interesele țării și ale poporului român, respectând și aplicând fără echivoc dispozițiile imperative ale Legii Fundamentale și Suverane a Statului Român – Constituția României.

Ați mimat doar respectarea voinței suverane a poporului, acționând contrar acesteia, de exemplu ignorând și neaplicând rezultatele valide ale referendumului pentru reducerea numărului de parlamentari, timp de două mandate parlamentare consecutiv.

Ați falimentat afacerile autohtone prin distrugerea și închiderea afacerilor producătorilor autohtoni, în timp ce ați protejat și ați ajutat corporațiile străine să se îmbogățească și v-ați îmbogățit împreună cu ele.

Ați jefuit, risipit, deturnat miliarde de euro, ați împrumutat și împrumutați continuu țara, îndatorând generațiile viitoare, pe copiii, pe nepoţii şi nepoții nepoților noștri. Prin sabotarea şi proasta conducere a economiei și prin eludarea prevederilor constituționale privind inalienabilitatea proprietății publice, inclusiv a bogățiilor subsolului și a resurselor naturale, ați sărăcit țara. Aţi transformat ţara într-o ruină din punct de vedere economic şi aţi impulsionat masiv şi premeditat migraţia forţei de muncă spre Occident;

Vă faceţi vinovaţi de moartea a numeroși cetăţeni pentru că aţi constrâns şi continuaţi să constrângeţi oamenii să se vaccineze cu un ser experimental care este, în sine, o terapie genică ce a condus la numeroase decese, multe dintre ele ale tinerilor care au murit de miocardite şi infarct, și la mii de reacții adverse grave, şi nu ați luat nicio măsură pentru monitorizarea corectă și completă a tragediilor generate de campania de vaccinare. Prin campania de vaccinare înșelătoare pe care ați desfășurat-o, campanie în cadrul căreia aţi ascuns posibilitatea apariției unor efecte adverse grave în urma administrării vaccinului, ați pus în pericol viața și sănătatea persoanelor care s-au vaccinat;

Ați lipsit, şi în continuare lipsiți, cetățenii de medicamente la prețuri accesibile, care au fost folosite la nivel național pentru tratarea bolii generate de virusul Sars-Cov-2 și și-au dovedit eficiența, medicamente pe care, cu cinism, vi le-aţi procurat și le-aţi folosit la nevoie, dar pe care le-ați interzis populației, ele fiind indisponibile pentru populație în farmacii și spitale;

Aţi lipsit şi lipsiţi de tratamente bolnavii cronici și bătrânii;

Vreţi să vaccinaţi şi copiii, care au fost extrem de puțin afectați de această boală, făcându-i victime ale efectelor adverse ale produselor respective, cu atât mai mult cu cât efectele adverse pe termen mediu și lung nu se cunosc;

Ați permis şi continuați să permiteți OMS, UE și altor organisme să impună tratamente experimentale, scumpe, care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor prin lipsa lor de eficiență sau prin efectele adverse pe care le generează;

Ați încălcat permanent şi continuați să încălcați, dreptul la informații complete și corecte despre virusul Sars-Cov-2,  boala aferentă și tratamentele posibile, subvenționând jurnaliști și trusturi media ca să cenzureze informații importante, deși cenzura de orice fel este interzisă conform art. 30 alin (2) din Constituție.

Toate acestea au costat – și costă în continuare – viețile și sănătatea a mii de români.  Aveți conștiința liniștită?

Ați ales să ne șantajați prin limitarea ilegală a drepturilor și libertăților noastre pentru a ne determina să acceptăm un instrument de instaurare a unui regim totalitar. Minciunile, frica și abuzurile grosolane au fost folosite pentru a ne închide în casele noastre și pentru a ne afecta dreptul la autonomie corporală și libertatea de circulație în propria noastră țară și în propriile noastre comunități. Acest șantaj, pe care vreți să îl legitimați de la cel mai înalt for al țării și din funcțiile în care ați fost numiți, vă face părtași la încălcări grave ale democrației, statului de drept, Constituției și jurământului pe care l-ați depus.

Ați hotărât ilegal și anticonstituțional, acordarea de drepturi și libertăți fundamentale numai pe bază de cod QR (certificat digital, “verde”, “covid” etc.) și în urma exercitării de presiuni pentru vaccinare cu un ser experimental, aflat încă în fază de studii clinice. Ați permis astfel efectuarea de experimente direct pe cetățeni, fapt interzis prin legi naționale și internaționale, iar mai presus de orice, prin Constituția României.

Ați negat toate drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, care sunt garantate de Constituția României, prin punerea în sarcina cetățenilor a prezentării dovezii că sunt eligibili pentru dobândirea acestora.

Direct sau prin interpuși, fără discernământ medical, faceți uz de toate mijloacele dolosive, inclusiv de manipularea în masă, de conivență cu o mare parte din mass-media (prin șantaj, amenințare, intimidare, constrângere, discriminare, frică, etc.), astfel încât consimțământul cetățenilor români să fie viciat, cu scopul vădit de a fi împinși la vaccinare în masă.

Ați transformat vaccinarea dintr-un act medical realizat cu scop preventiv, într-un act administrativ-politic, care nu are legătură cu sănătatea populației, ci exclusiv cu eradicarea dreptului și a libertății persoanei de a mai dispune de ea însăși și de a lua propriile decizii, lucru ce ne este dovedit de modul dolosiv (viclean) de implementare.

Consimțământul pentru niciun tratament nu poate fi suprimat, prezumat, condiționat, comercializat, negociat și, mai mult decât atât, este interzis a fi viciat prin discriminare, amenințare, șantaj, hărțuire, intimidare, manipulare, etc.

Este de notorietate faptul că dumneavoastră, în calitate de funcționari publici – salariați ai poporului român (conform Constituției României), ocupanți ai unor funcții de înaltă demnitate în Guvernul României, prin instituirea “stării de alertă” prin Legea nr. 55/2020, transformată ulterior în “stare de fapt” perpetuă, fără just temeiați impus cetățenilor români măsuri care sunt nelegale, nejustificate real, abuzive, discriminatorii și anticonstituționale.

Toate acestea au generat o tulburare socială fără precedentprin segregarea populației României, prin distrugerea economiei naționale, prin subminarea statului de drept și îndatorarea României cu sume zdrobitoare, în numele poporului Român pe care nu l-ați consultat și căruia nu i-ați cerut aprobarea.

Ați acționat cu bună știință și rea-credință pentru pierderea locurilor de muncă, aţi închis școlile, bisericile, spitalele, teatrele, aţi interzis nunțile, înmormântările, reuniunile, festivalurile, concertele, evenimentele sportive, în timp ce ați organizat, fără nicio jenă, congrese, conferințe şi petreceri de partid cu sute şi mii de participanți și ați dat derogări pentru organizarea de festivaluri cu zeci de mii de participanți.

Ați limitat participarea la mitinguri și proteste permițând ca numai un număr infim de cetățeni să poată protesta în același timp, cu impunerea unor condiții aberante pentru participanți (prezentarea numai a dovezii vaccinării în luna noiembrie 2021 sau a certificatului în restul perioadelor), sub sancțiunea amenzii, contrar art. 39 din Constituție, pentru a împiedica cetățenii să își exprime public nemulțumirea și dezacordul față de măsurile impuse, care au consecințe dezastruoase pentru poporul și Statul Român.

Acum vă prefaceți că sunteți de partea poporului român, dar ați implementat certificatul digital – un instrument prin care negați, restricționați și condiționați drepturile și libertățile cetățenilor și vreți să reinstaurați totalitarismul.

În mod anticonstituțional, ați scos armata în stradă pentru intimidarea cetățenilor și acceptarea prin teroare a măsurilor impuse, cu toate că armata este subordonată exclusiv voinței poporului român pentru garantarea democrației constituționale (art.118 pct. 1 din Constituția României).

Ați acționat cu bună știință astfel încât copiii noștri să fie privați de dreptul la educație, să fie sufocați de pseudo discipline derivate dintr-o pseudoștiință infestată politic cu ideologii distructive, urmărind, totodată, distrugerea valorilor și tradițiilor românești.

Ați cenzurat informațiile care demonstrează că serurile experimentale NU PROTEJEAZĂ față de infectare și NU SCAD pericolul de spitalizare sau deces. Niciun medic din țară nu știe ce conțin exact serurile experimentale, dar hărțuiți și amenințați cadrele medicale care expun informații științifice legate de aceste seruri și care vorbesc despre consecințele pe care ele le produc.

Ignorați cu rea intenţie evidentă anularea în justiţie a tuturor hotărârilor de guvern referitoare la starea de alertă şi măsurile aferente, precum şi recomandările şi sesizările Avocatului Poporului privind încălcarea drepturilor și libertăților prin aceste măsuri.

Ați redus actul medical la aplicarea mecanică a protocolului național Sars-Cov2 suprimând libertatea medicului de a personaliza tratamentul fiecărui pacient; ați interzis autopsierea decedaţilor de covid, deși era calea cea mai scurtă spre înțelegerea bolii și stabilirea celor mai eficiente protocoale de tratament; aţi recurs la practici de întocmire a statisticilor privind decesele și numărul de cazuri care au condus la prezentarea unei situații denaturate, neconformă cu realitatea.

Când, în diverse spitale, au ars de vii cetățeni ai acestei țărinu v-ați îndeplinit atribuțiile și nu ați luat măsurile necesare pentru ca tragediile să nu se mai repete; nu aţi luat niciun fel de măsuri pentru eliminarea din spitale a factorilor care determină apariția infecţiilor nosocomiale, problemă de mult cunoscută, care duce la pierderea multor vieți omenești.

Din nou mimaţi grija pentru sănătatea noastră și vă pregătiţi să-i puneţi pe români – încă o dată- la dispoziţia BigPharma, achiziţionând Paxlovid – antiviral experimentalla fel ca vaccinurile, care nici măcar nu a primit autorizație de punere pe piaţă în UE. Pe lângă faptul că – fiind experimental –  nici eficienţa reală, nici toate efectele adverse nu sunt cunoscute, produsul prezintă așa de multe contraindicaţii și interacţiuni medicamentoase periculoase recunoscute deja de producător încât ne dăm seama că nu grija pentru binele nostru vă animă.

Nu mai aruncaţi banii publici pe un alt medicament experimental! Achiziționați Arbidol, Ivermectină și Favipiravir, pe care mulți medici practicieni din întreaga lume afirmă că le-au folosit cu succes! Același lucru afirmă și colegii dumneavoastră din guvern și din parlament, care au știut de unde să și le procure!

Prin activitatea pe care ați desfășurat-o ați pus în pericol siguranța și securitatea națională a României.

Abuzul de putere pe care îl exercitați reprezintă un atac fără precedent la însăși securitatea vieții individuale și colective a cetățenilor. Consecințele acestuia se reflectă în situația dezastruoasă concretă – socială, economică, educațională și sanitară a României.

Vă facem răspunzători pentru toate acestea și vom folosi toate formele legale de comunicare și acțiune pentru a atrage atenția asupra incompetenței crase, asupra infidelității față de țară și popor, precum și cu privire la încălcarea dispozițiilor și atribuțiilor constituționale care vă reveneau.

Suveranitatea și libertatea poporului român nu se negociază, nu se comercializează și nu se contestă, ele sunt sacre și nu reprezintă favoruri care să fie acordate după bunul plac al unei instituții sau al unui funcționar public – salariat al poporului român.

Potrivit Constituției, România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor sunt garantate.

La validarea mandatului ați jurat în fața lui Dumnezeu/pe onoare și conștiință să respectați Constituția, să apărați democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor și suveranitatea României.

Așa cum am arătat mai sus, nu v-aţi respectat acest jurământ.

Pentru toate acestea, pentru modul în care ați înțeles să acționați în contra interesului cetățenilor români și în contra Statului Român, vă cerem să vă dați demisia.

Nu consimțim la nicio guvernare totalitaristă!

Semnatari:

1. Asociația ALIANŢA PĂRINŢILOR,  prin Președinte Cristian Filip

2Asociația JURIȘTILOR pentru APĂRAREA DREPTURILOR și LIBERTĂȚILOR (JADL), prin Președinte avocat Marina-Ioana Alexandru

3Asociația MEDICI pentru CONSIMŢĂMÂNT INFORMAT, prin Președinte Dr. Anca Nițulescu

4. COALIȚIA pentru APĂRAREA STATULUI de DREPT, prin Președinte avocat Elena Radu

5Asociaţia NEAMUNIT, prin Președinte Aureliu Surulescu

6. Asociaţia CALEA NEAMULUI, prin Președinte Dr. Mihai Târnoveanu

7. Asociaţia BUCOVINA PROFUNDĂ, prin Vicepreședinte Constantin Bărariu

8. Asociaţia EUROPA VECHE, prin Președinte Dr. Mircea Pușcașu

9. STAREA DE LIBERTATE, prin Pompiliu Diplan

10. Asociaţia SCUT BOTOȘENEAN, prin Președinte Bogdan Cărăușu

11. Asociaţia ASCIOR, prin Președinte Nicolae Mușat

12LIGA PENTRU IDENTITATE NAȚIONALĂ, prin Președinte Paul Ghițiu

13. ASOCIAŢIA pentru APĂRAREA FAMILIEI și COPILULUI, prin Președinte Virgiliu Gheorghe

14. INSTITUTUL de CERCETĂRI PSIHOSOCIALE și BIOETICE, prin Președinte Gabriela Alexandru

15. Asociaţia FAMILIA ROMANEASCĂ, prin Vicepreședinte Cătălin Stanciu

16. Asociaţia PROLOGOS, prin Președinte Ciprian Buzner

17. FUNDAȚIA PENTRU OAMENI, prin Director Cornel Constantin

18. Asociaţia Straja Carpaților, prin Președinte Cătălin Ioniță

19Asociaţia Neam Onoare Identitate, prin Președinte Tudor Borzea

20. Asociaţia Angel, prin Președinte Eugen Lucan

21. Asociaţia Tradiţia Românească, prin Președinte Elena Alexa.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a evenimentului „Eminescu, Măria Ta”

mie ian. 12 , 2022
Începând cu ora 12.00, oficialități din administrația publică locală, instituții de învățământ și asociații culturale vor depune jerbe la bustul poetului din Parcul Copou Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași organizează […]

Poate vă place și:

libris.ro