RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

15 ianuarie 2022, a X-a ediție a evenimentului „Eminescu, Măria Ta”

Începând cu ora 12.00, oficialități din administrația publică locală, instituții de învățământ și asociații culturale vor depune jerbe la bustul poetului din Parcul Copou

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași organizează sâmbătă, 15 ianuarie 2022, a X-a ediție a evenimentului „Eminescu, Măria Ta”.

apiland.ro

Începând cu ora 12.00, oficialități din administrația publică locală, instituții de învățământ și asociații culturale vor depune jerbe la bustul poetului din Parcul Copou.

De la ora 13.30 va avea loc în Sala „Diotima” un spectacol de poezie și muzică suținut de actrițele Laura Bilic, Diana Chirilă, Haruna Condurache și Catinca Tudose Hariton și de cvartetul „Fagotissimo” (George Hariton, Mihai Timofti, Mihai Badiu, Mihai Gavril).

Moderatorul evenimentului este poetul și publicistul Adi Cristi.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]