libris.ro

Echipa noastră de la Asociația Cataleya / Yris demarează Campania umanitară “Calea spre credință”

Asociația Cataleya / Yris și Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului , reprezentată de directorul general adjunct, Mihai Căldăraru, demarează campania umanitară  ,,CALEA SPRE CREDINȚĂ”, ce se va desfășura în 22-23-24 aprilie 2022 la Catedrala Metropolitana Iasi ( Sf. Paraschieva ), Mănăstirea Prislop Hunedoara ( Sf . Arsenie Boca ) și Mănăstirea Bistrița Vâlcea (Sf . Grigorie) .

Campania umanitară este dedicată persoanelor defavorizate și cu nevoi speciale, inclusiv  copiilor proveniți din medii vulnerabile. Bebeficiarii campaniei umanitare vor  primi daruri ( alimente, produse de igenă ) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual, de asemenea vor beneficia de masă caldă, transport, asistență socială adecvată.

În Săptămâna Luminată, când Raiul se deschide, vom merge să luăm Lumină întru credință, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Porţile deschise ale mănăstirilor ne vor demonstra că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc!

“Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm. Mulţumim tuturor celor care ne ajută şi sperăm ca multe alte persoane să ne ofere sprijinul lor”, a precizat , Mihai Căldăraru,  directorul general adjunct, Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului .

“Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta, și anunțăm la început de an, a doua campanie umanitară realizată în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului, ce va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță ce este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem!”a declarat prof.dr.  Ramona Chiriță, președintele Asociației Cataleya /Yris.

Vă invităm să ne fiți alături și să ne sprijiniți în finalitatea campaniei “CALEA SPRE CREDINȚĂ”, în realizarea unor activități utile de socializare, de prezentare a patrimoniului monahal românesc, pentru a dobândi încredere reciprocă, într-ajutorare, colaborare şi socializare pe tot parcursul acestei călătorii  spirituale!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist