Asociația Cataleya / Yris împreună cu Mihai Căldăraru, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială România- au fost la Clinica INFOSAN pentru consult de specialitate cu o fetiță nevăzătoare

Asociația Cataleya / Yris împreună cu Mihai Căldăraru au fost cu o fetiță nevăzătoare din Vâlcea , la Clinica INFOSAN București , pentru consult de specialitate. Cazul Elenei a fost susținut prin implicarea INFOSAN, a doamnei doctor Andreea Ciubotaru . Elena este cazul social de suflet al Asociației Cataleya / Yris , iar Mihai Căldăraru împreună cu Asociația Cataleya / Yris , o sprijină pe Elena prin servicii sociale, servicii de informare și consiliere, servicii de accesibilitate, servicii educaționale ( prin facilitarea cursurilor Școlii de Nevăzători din București). Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului. 

„Pentru o zi, poţi fi îngerul lor. O zi obişnuită, nu cea de Paşte sau de Crăciun când ne aducem aminte unii dintre noi că trebuie să fim mai buni. Părăsiţi de propriile familii şi abandonaţi de societate într-un cadru rece, instituţionalizat, au nevoie de tine să simtă că nu au fost uitaţi. Fă o prăjitură sau o plăcintă şi du-o la o casă de copii sau la un azil de bătrâni, strânge jucăriile cu care copilul tău nu se mai joacă şi donează-le unor copii instituţionalizaţi, cumpăra o duzină de andrele şi mohair şi du-le bătrânelor de la căminul din apropierea locuinţei tale, sau fă orice altceva crezi că le-ar bucura, măcar puţin, sufletele însingurate. Îţi garantez că bucuria ta va fi cel puţin comparabilă cu a lor”, ne transmite Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

Mihai Căldăraru, Director General  Direcția Generală de Asistență Socială România a anunțat „că bătrânii și copii aflați în dificultate, persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777, atunci când au nevoie de ajutor”.

Ramona Chiriță | MAGAZIN CRITIC

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Ambasada Rusiei de acord cu Institutul Wiesel. Sau invers… Avatarurile subversiunii antiromânești

mie sept. 28 , 2022
editorial de Florin Dobrescu / MAGAZIN CRITIC „Radu Gyr, Mircea Vulcănescu și Nichifor Crainic sunt criminali de război! Iar legionarismul în România înflorește!” Nu, nu e vorba de o nouă ieșire publică a Institutului Național pentru Studiul Holocaustului în România, cum ați putea crede. Ci de un document produs de Ministerul Afacerilor […]

Poate vă place și:

libris.ro