Primăria Municipiului Iași pregătește consolidarea și reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”

“Primăria Municipiului Iași pregătește consolidarea și reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”.În acest scop, municipalitatea va lansa o procedură de achiziție publică pentru achiziția serviciilor de „Actualizare proiectare documentație tehnico-economică pentru Colegiul Pedagogic «Vasile Lupu»”.

Documentația actualizată este necesară pentru ca proiectul „Refuncţionalizare și reabilitare corp C1 liceu și corp C2 cantină – aleea Mihail Sadoveanu, nr. 46” să poată fi depus și inclus în Planul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul presupune efectuarea de lucrări la cele două corpuri de clădire menționate de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, corpuri de clădire degradate și care necesită lucrări de consolidare și reabilitare.

Municipalitatea deține o documentație necesară pentru inițierea unor astfel de lucrări, însă aceasta a fost realizată în cursul anului 2018, când valoarea lucrărilor era estimată la 52.615.727,91 lei.Date fiind creșterile de costuri ale materialelor și forței de muncă, documentația trebuie actualizată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Astfel, pentru o sumă de maxim 13.000 lei, fără TVA, proiectantul contractat în urma licitației va trebui să actualizeze, în cel mult trei luni, studiile topografic, geotehnic și de fezabilitate, proiectul tehnic și documentația economică, documentația de execuție a lucrărilor, devizul general și pe categorii etc.În perioada 2018 – 2020 Primăria Municipiului Iași a finanțat lucrările de reabilitare și consolidare a clădirii internat a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” în valoare totală de peste 6.000.000 de lei.”

Sursa: Primăria Municipiului Iași 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Vitali Klitschko, primarul boxer al Kievului: "România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus!"

mar mart. 22 , 2022
Din țara vecină cu un președinte actor și cu un primar boxer ni se pune că “România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus!“!? Pe bune? Ultima dată când ne-am uitat pe hartă teritoriile din România nu mai făceau parte dintr-un imperiu rus ci din unul…ucrainean. Știm […]

Poate vă place și:

libris.ro