RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Primăria Municipiului Iași pregătește consolidarea și reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”

“Primăria Municipiului Iași pregătește consolidarea și reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”.În acest scop, municipalitatea va lansa o procedură de achiziție publică pentru achiziția serviciilor de „Actualizare proiectare documentație tehnico-economică pentru Colegiul Pedagogic «Vasile Lupu»”.

Documentația actualizată este necesară pentru ca proiectul „Refuncţionalizare și reabilitare corp C1 liceu și corp C2 cantină – aleea Mihail Sadoveanu, nr. 46” să poată fi depus și inclus în Planul Național de Redresare și Reziliență. Proiectul presupune efectuarea de lucrări la cele două corpuri de clădire menționate de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, corpuri de clădire degradate și care necesită lucrări de consolidare și reabilitare.

libris.ro

Municipalitatea deține o documentație necesară pentru inițierea unor astfel de lucrări, însă aceasta a fost realizată în cursul anului 2018, când valoarea lucrărilor era estimată la 52.615.727,91 lei.Date fiind creșterile de costuri ale materialelor și forței de muncă, documentația trebuie actualizată.

Astfel, pentru o sumă de maxim 13.000 lei, fără TVA, proiectantul contractat în urma licitației va trebui să actualizeze, în cel mult trei luni, studiile topografic, geotehnic și de fezabilitate, proiectul tehnic și documentația economică, documentația de execuție a lucrărilor, devizul general și pe categorii etc.În perioada 2018 – 2020 Primăria Municipiului Iași a finanțat lucrările de reabilitare și consolidare a clădirii internat a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” în valoare totală de peste 6.000.000 de lei.”

Sursa: Primăria Municipiului Iași Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info