RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Vitali Klitschko, primarul boxer al Kievului: “România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus!”

Din țara vecină cu un președinte actor și cu un primar boxer ni se pune că “România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus!“!? Pe bune? Ultima dată când ne-am uitat pe hartă teritoriile din România nu mai făceau parte dintr-un imperiu rus ci din unul…ucrainean. Știm că poate prea mulți pumni primiți în cap în cariera de box nu fac casă bună cu neuronii, dar parcă nici chiar așa gospodin Vitali Klitschko. Noi așa, după puțina istorie pe care o cunoaștem, un imperiu e format din niște teritorii care nu-i prea aparțin. Cum ar fi Ucraina din situația de față.

apiland.ro

Știm că nu voi ucrainenii le-ați cucerit acele teritorii, cu toate că în forțele alea care ne-au încălcat hotarele, cu siguranță era și picior de ucrainean prin armata sovietică. Dar să vii acum și să ne spui că România a făcut parte din Imperiul Rus? Au fost într-adevăr câteva teritorii smulse de ruși prin rapt teritorial, dar România ca entitate statală n-a făcut parte niciodată din Imperiul Rus!

“Sunt foarte mulţi oameni răniţi şi ucişi. Doar în oraşul nostru, Kiev, până acum aproape 300 de persoane sunt rănite. Planurile ruşilor nu sunt secrete. Kievul este ţinta. În patru zile avioanele au încercat să pună stăpânire pe Kiev. Ca primar al Kievului le-am spus tuturor că soldaţii ruşi nu vor ocupa niciodată Kievul. Peste un milion de bărbaţi sunt în Kiev. Avem baricade construite pe stradă, la fiecare intersecţie. Prin jumătate din corpul meu trece sânge rusesc pentru că mama mea e rusoaică. În Ucraina locuiesc oameni paşnici, nu am fost niciodată agresivi cu nimeni. (…) Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus şi România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambiţiile ruşilor? Donetsk şi Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Ruşii au invadat Ţările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile ruşilor”, a declarat Vitali Klitschko, primarul boxer al Kievului.

Vitali Klitschko


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]