RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Senatul României dominat de Diana Iovanovici-Șoșoacă: 411 luări de cuvânt în plen, 30 de declarații politice, inițiative legislative, zeci de interpelări și întrebări

Activitatea celorlalți senatori pălește pe lângă activitatea de senator a Dianei Iovanovici-Șoșoacă. În ciuda cenzurii agresive îndreptate atât împotriva sa cât și a soțului ei, Silvestru Șoșoacă, a cărui cont de facebook a fost șters cu totul de către cerberii cenzurii progresiste, Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost o prezență nelipsită de la tribuna parlamentului, eclipsând de departe toată clasa politică regăsită în fosta Casă a Poporului.

De altfel, soțul Dianei Iovanovici-Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, este deja la al 4-lea sau al 5-lea cont de facebook închis de către cenzura progresistă, semn că lupta naționalistă pe care acesta o duce de foarte mulți ani, de dinaintea intrării soției sale în politică, este una foarte grea și cei care luptă pentru această țară trebuie să se înarmeze cu multă, foarte multă perseverență.

Citiți și: A început CENZURA! Și soțului senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a fost blocat contul de facebook!

Beneficiind de tribuna oferită de Parlamentul României, Diana Iovanovici-Șoșoacă a dat glas multora dintre nemulțumirile și strigătele disperate de ajutor ale românilor. Este printre singurii parlamentari români care s-au implicat activ împotriva amplăsării statuii baronului criminal Brukenthal, făcând deplasarea la Sibiu pentru a participa la un protest amplu împotriva celui care era guvernator al Transilvaniei atunci când Horia, Cloșca și Crișan au fost martirizați pentru interese străine de cele ale neamului românesc.

Supusă unui drastic embargou mediatic, atrasă în capcană de jurnaliști mercenari de tipul italiencei Goracci, atacată sistematic de gurile de foc ale propagandei presei cu epoleți și a întregii prese progresiste din mainstream, Diana Iovanovici-Șoșoacă nu și-a pierdut popularitatea și simpatia publică a românilor, ba chiar acestea au început să crească mai abitir. Căci fructul oprit este cu atât mai căutat, cu cât este mai greu de găsit!

Fiind singurul parlamentar român care a avut curajul să ceară capul lui Iohannis de la tribuna parlamentului, Diana Iovanovici-Șoșoacă a intrat definitiv în inimile oamenilor și scrie pagini de istorie în Parlamentul României. Pentru că toate aceste declarații politice, luări de cuvânt în plen, interpelări, etc, vor rămâne arhivate și disponibile urmașilor urmașilor noștri! Și vor cunoaște și ei așa cum cunoaștem și noi acum activitatea unei clase politice trădătoare, detestabile, pestilențiale, așa cum din păcate România a mai avut parte în istoria recentă a statului român modern.

apiland.ro

Spre deosebire de ceilalți parlamentari, potențialul capitalului politic al Dianei Iovanovici-Șoșoacă este atât de mare, încât de frica unei candidaturi din partea ei la președinția României, institutele de sondaj a opiniei sunt “îndemnate” ca ea să nu se regăsească în acele sondaje pentru a nu ridica și mai mult speranțele românilor care o susțin și o doresc ajunsă la Cotroceni. Șansele ei de a ajunge viitorul președinte al României cresc însă de la o zi la alta, iar oamenii de prin toată țara pun presiune pe ea să-și dezvolte un partid care să acceadă în Parlamentul României și să asaneze clasa politică actuală.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]