libris.ro

Senatul României dominat de Diana Iovanovici-Șoșoacă: 411 luări de cuvânt în plen, 30 de declarații politice, inițiative legislative, zeci de interpelări și întrebări

Senatul României dominat de Diana Iovanovici-Șoșoacă: 411 luări de cuvânt în plen, 30 de declarații politice, inițiative legislative, zeci de interpelări și întrebări

Activitatea celorlalți senatori pălește pe lângă activitatea de senator a Dianei Iovanovici-Șoșoacă. În ciuda cenzurii agresive îndreptate atât împotriva sa cât și a soțului ei, Silvestru Șoșoacă, a cărui cont de facebook a fost șters cu totul de către cerberii cenzurii progresiste, Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost o prezență nelipsită de la tribuna parlamentului, eclipsând de departe toată clasa politică regăsită în fosta Casă a Poporului.

De altfel, soțul Dianei Iovanovici-Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, este deja la al 4-lea sau al 5-lea cont de facebook închis de către cenzura progresistă, semn că lupta naționalistă pe care acesta o duce de foarte mulți ani, de dinaintea intrării soției sale în politică, este una foarte grea și cei care luptă pentru această țară trebuie să se înarmeze cu multă, foarte multă perseverență.

Citiți și: A început CENZURA! Și soțului senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă i-a fost blocat contul de facebook!

Beneficiind de tribuna oferită de Parlamentul României, Diana Iovanovici-Șoșoacă a dat glas multora dintre nemulțumirile și strigătele disperate de ajutor ale românilor. Este printre singurii parlamentari români care s-au implicat activ împotriva amplăsării statuii baronului criminal Brukenthal, făcând deplasarea la Sibiu pentru a participa la un protest amplu împotriva celui care era guvernator al Transilvaniei atunci când Horia, Cloșca și Crișan au fost martirizați pentru interese străine de cele ale neamului românesc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Supusă unui drastic embargou mediatic, atrasă în capcană de jurnaliști mercenari de tipul italiencei Goracci, atacată sistematic de gurile de foc ale propagandei presei cu epoleți și a întregii prese progresiste din mainstream, Diana Iovanovici-Șoșoacă nu și-a pierdut popularitatea și simpatia publică a românilor, ba chiar acestea au început să crească mai abitir. Căci fructul oprit este cu atât mai căutat, cu cât este mai greu de găsit!

Fiind singurul parlamentar român care a avut curajul să ceară capul lui Iohannis de la tribuna parlamentului, Diana Iovanovici-Șoșoacă a intrat definitiv în inimile oamenilor și scrie pagini de istorie în Parlamentul României. Pentru că toate aceste declarații politice, luări de cuvânt în plen, interpelări, etc, vor rămâne arhivate și disponibile urmașilor urmașilor noștri! Și vor cunoaște și ei așa cum cunoaștem și noi acum activitatea unei clase politice trădătoare, detestabile, pestilențiale, așa cum din păcate România a mai avut parte în istoria recentă a statului român modern.

Spre deosebire de ceilalți parlamentari, potențialul capitalului politic al Dianei Iovanovici-Șoșoacă este atât de mare, încât de frica unei candidaturi din partea ei la președinția României, institutele de sondaj a opiniei sunt „îndemnate” ca ea să nu se regăsească în acele sondaje pentru a nu ridica și mai mult speranțele românilor care o susțin și o doresc ajunsă la Cotroceni. Șansele ei de a ajunge viitorul președinte al României cresc însă de la o zi la alta, iar oamenii de prin toată țara pun presiune pe ea să-și dezvolte un partid care să acceadă în Parlamentul României și să asaneze clasa politică actuală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info