Deputatul AUR Ciprian Ciubuc despre dictatura din AUR: “Democrația în AUR nu e respectată, meritocrația în AUR nu e respectată și nu există unitate”

 Ciprian Ciubuc: “Suntem un grup de mai mulți deputați care nu suntem mulțumiți de actuala conducere și de Congresul care s-a organizat”

În ultima perioadă există frământări mari în cadrul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), parlamentarii AUR dându-și demisia pe bandă rulantă și acuzând dictatura din acest partid, acuzând faptul că formațiunea politică este condusă într-un mod autoritar și total netrasparent.

După demisia lui Dănuț Aelenei și generalul Nicolae Roman a părăsit formațiunea politică, alăturându-se astfel altor parlamentari care au părăsit cu mare tam-tam partidul: Mihai Lască şi Anamaria Gavrilă şi-au dat demisia, în timp ce Francisc Tobă şi Diana Şoşoacă au fost excluşi. Despre excluderea lui Francisc Tobă, deputatul AUR Ciprian Ciubuc a spus că a fost una nedreaptă cu niște pretexte și motivații false.

„Ce pot eu să vă spun e că democrația în AUR nu e respectată, meritocrația în AUR nu e respectată și nu există unitate. Există o comandă din afara partidului și ca dovadă a fost acest Congres. Au fost aleși oameni în BNC-ul AUR care nu și-au plătit cotizația, au votat oameni care nu au plătit cotizația, au fost aleși oameni care nu au adeziunea semnată și 50+1 din membrii BNC-ului nu sunt parlamentari, sunt oameni din afară, majoritatea sunt angajați consilieri în subordinea lui George Simion. George Simion la Congres și-a ales o majoritate confortabilă pentru ca să poată conduce partidul ăsta în mod autoritar”

CIPRIAN CIUBUC

„De aceea vă spun că noi suntem un grup de mai mulți deputați care nu suntem mulțumiți de actuala conducere și de Congresul care s-a organizat. Vă anunț pe această cale că eu nu am fost lăsat să votez la Congres, am fost oprit de către pază la Congresul AUR. Dacă un deputat în Parlamentul României, un om care a făcut sacrificii și a ajutat acest proiect politic de la început, când George Simion nu era nimeni, ci era doar George Simion candidat la europarlamentare, acel lider de galerie care făcea proteste. George Simion ne-a călcat în picioare, ne-a umilit! Am plătit zeci de mii de euro pentru partid!”,spune Ciprian Ciubuc.  

Ciprian Ciubuc

Generalul Nicolae Roman a ieșit și el cu declarații publice după părăsirea formațiunii politice conduse de George Simion:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

” Daţi-mi voie să folosesc acest microfon pentru a-mi cere scuze tuturor prietenilor mei, pe care se pare că i-am indus în eroare asupra a două persoane. Una dintre ele mai în vârstă, un proverb zice – lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba… Alta, care se apropie de jumătatea vieţii, dar sunt convins că nici până la sfârşitul ei şi nici cu încă o viaţă nu va putea face demonstraţia celor şapte ani de acasă”, a spus Nicolae Roman

Nicolae Roman

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ministrul Chesnoiu, trădător din neştiinţă sau prizonier al cercurilor de interese ostile României?!

joi mart. 31 , 2022
Prezentă la Vâlcea, la o întâlnire cu agricultorii şi cu producătorii de alimente din zonă, senatoarea Diana Iovanovici-Şoşoacă a declarat cu privire la modul în care continuă căderea liberă a Agriculturii din România, ramură economică ce în trecut a fost principalul stâlp de susţinere a tuturor investiţiilor realizate atunci şi […]
Ministrul Chesnoiu - trădător din neştiinţă sau prizonier al cercurilor de interese ostile României?! Ministrul Chesnoiu - trădător din neştiinţă sau prizonier al cercurilor de interese ostile României?!

Poate vă place și:

libris.ro