VIDEO | 6.389 de copii așteaptă o minune de Sfintele Paști! Părintele Dan Damaschin: Haideți să aducem LUMINĂ în viața acestor copii sărmani!

Părintele Dan Damaschin a lansat la începutul lunii aprilie campania „Dăruim Lumină”, în sprijinul a 10.000 de copii nevoiași.

Părintele a anunțat, vineri, pe Facebook, că mai este nevoie de ajutor pentru 6.389 de copii.

„Prieteni dragi, avem mare nevoie de ajutorul vostru! 15 zile ne mai despart de Sfintele Paști și încă 6.389 de copii nu au hăinuțe, încălțări și ceva de pus pe masă în pragul acestei Mari Sărbători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Fac apel, încă o dată, la toată dragostea dumneavoastră, și vă rog: Haideți să aducem LUMINĂ în viața acestor copii sărmani!

Vă promit, în schimb, comori nebiruite, pe care mulți le-ați dobândit în toți acești ani, de când ne sunteți alături. Din partea copilașilor noștri, ei știu mai bine ca oricine să vă dăruiască un munte de prețuire și recunoștință pentru fapta cea bună a dumneavoastră.

Cu precădere în această perioadă, când toate-s așa cum sunt, vă purtăm în rugăciunile noastre în fața Sfântului Altar, chemându-L să binecuvânteze cu Harul Său viața fiecăruia dintre voi!”, a scris, pe Facebook, părintele Dan Damaschin.

Dăruim LUMINĂ?

ÎMBRACĂ UN COPIL DIN LISTĂ: https://docs.google.com/…/1sY…/edit…

 1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
 2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur.

Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 65 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC LUMINĂ”.

 1. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (ie, pantaloni, hanorac, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm și trăistuța cu merinde.
 2. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Cum puteți dona

 • Cont: Banca Transilvania

Asociația ,,Glasul Vieții”

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

 • Cont BCR:

Asociația ,,Glasul Vieții”

RO41RNCB0178156773130001 LEI

RO14RNCB0178156773130002 EUR

RO84RNCB0178156773130003 USD

 • REVOLUT – Ana Damaschin – +40744163322

IBAN

RO31 BREL 0005 5149 7806 0100

IBAN

RO31 BREL 0005 5149 7806 0100

LT24 3250 0886 4630 9682

BIC

REVOLT21

 • În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
 • Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
 • Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
 • Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul politician român care a anticipat cu un an înainte un posibil conflict armat în Ucraina?

Dum apr. 10 , 2022
La 23 Iunie 2021, senatoarea neafiliată Diana Iovanovici-Șoșoacă atrăgea atenția prin intermediul unei interpelări adresate primului ministru Florin Vasile Cîțu și ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, asupra unor aspecte diplomatice îngrijorătoare, remarcate până și de către publicația europeană Politico, care spunea că “România se distanțează tot mai mult de China”, […]
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul politician român care a anticipat cu un an înainte un posibil conflict armat din Ucraina?

Poate vă place și:

libris.ro