RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

După vremuri, ca trestia în vânt

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob a postat pe facebook luni, 11 aprilie 2020, două ipostaze complet diferite ale unui politician de tristă amintire de pe scena politică din România: Cristian Preda.

Este vorba de două declarații publice ale fostului băsist și udrist Cristian Preda, trecut pe la toate cloacele politice emanate de un Traian Băsescu aflat pe culmile puterii:

libris.ro

19 august 2011: “Mi se pare inadmisibilă hărţuirea la care e supusă Elena Udrea de către Antena 3. După ce postul i-a consacrat o bună bucată dintr-o emisiune pentru a discuta despre preţul mult umflat al unei rochii purtate cu câtva timp în urmă, jurnaliştii aceluiaşi post au decis să urmărească diverşi membri ai familiei ministrului. Dacă o persoană care ocupă o poziţie de responsabilitate publică e permanent expusă, libertatea sa de mişcare şi chiar de exprimare fiind mult restrânsă, nimic nu justifică hărţuirea rudelor sale. Ăsta nu mai e jurnalism, ci linşaj. E prea mult. Din solidaritate cu Elena Udrea, voi refuza orice invitaţie a Antenei 3, până când postul nu va prezenta scuze publice – şi celor lezaţi, şi publicului – pentru gesturile total deplasate comise în ultimele zile”. (Blog)

Crsitian Preda

11 aprilie 2022: Mediul de afaceri corupt din România a reușit să impună o vedetă a vieții noastre publice, una care a profitat mai întâi de instituția Consiliului General al Municipiului București, pe urmă de instituțiile la care au avut acces partidele din 2005. A ajuns să influențeze viața publică din România prin captarea unei părți a opiniei, prin controlul exercitat asupra ziarelor și prin apariții aproape cotidiene în media. A terminat prin a-i nărui cariera politică lui Traian Băsescu. Ea era conectată la mediile politice pesediste și la tot felul de mașinațiuni peneliste”. (Europa Liberă)

Crsitian Preda

Fi-ne-ar silă şi făcea-ni-s-ar greaţă!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]