RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Cititori care o fac pe-a paparazzi: avocatul și fostul jurnalist Cătălin Boacnă, prins în “flagrant”?

Cititori care o fac pe-a paparazzi: avocatul și fostul jurnalist Cătălin Boacnă, prins în “flagrant”?

Cătălin Boacnă, avocat și fost jurnalist controversat al Iașului, care a lucrat la Bună Ziua Iaşi, unde a fost dat în judecată de către personaje la fel de controversate din Iași despre care acesta scria anumite articole, surprins de cititori transformați în paparazzi la o întâlnire nocturnă într-o benzinărie. Cătălin Boacnă a mai lucrat ca jurnalist și pentru Evenimentul zilei. Acum este avocat, membru al Baroului Iași, dar ieșenii nu uită nici perioada cât a lucrat ca jurnalist și-l recunosc prin oraș.

Când spunem jurnalist controversat, o facem prin prisma proceselor legate de numele său, destul de numeroase cât a activat în jurnalism: de exemplu a fost dat la un moment dat în judecată de către o persoană despre care jurnalistul a scris că este acuzată de trafic de droguri.

libris.ro

Imagine trimisă de cititori, care se întrebau ce căuta avocatul la miezul nopții cu o duduie într-o benzinărie.

Nu fiți răutăcioși! Nu vă gândiți la un rendez-vous. Poate îi dădea consultații juridice, ori poate i s-a reactivat gustul pentru jurnalism și poate dăduse de un caz interesant.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info