RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Solidaritate “a la” Palas Mall Iași: Mâncare gratuită pentru ucraineni, iar pe amărâții din Iași nu-i lasă nici măcar să mănânce resturile lăsate de alții

Solidaritatea progresistă, gen USR / TFL-iști / corporatiști, se oprește atunci când în locul ucrainenilor apar românii săraci și flămânzi. Dacă la tot pasul prin Palas Mall Iași vezi fel și fel de afișe și îndemnuri pentru solidaritate cu Ucraina, mergându-se de la mâncare gratuită, cafea gratuit,ă până la tot felul de alte gratuități de neînchipuit pentru un refugiat, nu de aceeași solidaritatea beneficiază și românii amărâți. Aceștia sunt goniți din mall pentru că “fac de rușine” elita progresistă a orașului Iași în fața ucrainenilor, care trebuie să vadă doar fața plăcută a urbei moldave.

libris.ro

Este o atitudine cinică și rușinoasă a Palas Mall Iași, și nu și-ar mai putea spăla din punctul nostru de vedere din păcate decât dacă pe lângă urnele pentru donații destinate ucrainenilor ar amplasa și una destinată și celor mai puțin norocoși dintre români, pentru că mulți dintre ei sunt tot un fel de “refugiați” din cauza statului mafiot român, care i-a lăsat fără locuri de muncă, fără fabrici, uzine, întreprinderi, fără case, terenuri, fără mijloacele prin care ar fi putut duce și ei o viață cât de cât apropiată de o anumită decență de trai.

De ce lângă afișele cu mese gratuite acordate ucrainenilor nu există și unele destinate amărâților din Iași? Mâncarea s-ar putea apoi duce la centrele sociale unde stau acești amărâți ai sorții. Dacă tot este vorba de solidaritate, atunci să fie pentru toți cei aflați în nevoie, nu doar pentru cei cărora li se face propagandă agresivă în mainstream, la indicații și ordine externe, din niște laboratoare ideologice din afara României, care comandă politica internă a țării.

Puneți bă naibii și niște cutii din astea sau afișe și pentru necăjiții români lângă cele destinate ucrainenilor, că și ai noștri sunt un fel de “refugiați” din cauza statului mafiot! Altfel dați dovadă de ipocrizie, nu de solidaritate și umanitate!Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]