Categories: Antiromanism

Solidaritate „a la” Palas Mall Iași: Mâncare gratuită pentru ucraineni, iar pe amărâții din Iași nu-i lasă nici măcar să mănânce resturile lăsate de alții

Solidaritatea progresistă, gen USR / TFL-iști / corporatiști, se oprește atunci când în locul ucrainenilor apar românii săraci și flămânzi. Dacă la tot pasul prin Palas Mall Iași vezi fel și fel de afișe și îndemnuri pentru solidaritate cu Ucraina, mergându-se de la mâncare gratuită, cafea gratuit,ă până la tot felul de alte gratuități de neînchipuit pentru un refugiat, nu de aceeași solidaritatea beneficiază și românii amărâți. Aceștia sunt goniți din mall pentru că „fac de rușine” elita progresistă a orașului Iași în fața ucrainenilor, care trebuie să vadă doar fața plăcută a urbei moldave.

Este o atitudine cinică și rușinoasă a Palas Mall Iași, și nu și-ar mai putea spăla din punctul nostru de vedere din păcate decât dacă pe lângă urnele pentru donații destinate ucrainenilor ar amplasa și una destinată și celor mai puțin norocoși dintre români, pentru că mulți dintre ei sunt tot un fel de „refugiați” din cauza statului mafiot român, care i-a lăsat fără locuri de muncă, fără fabrici, uzine, întreprinderi, fără case, terenuri, fără mijloacele prin care ar fi putut duce și ei o viață cât de cât apropiată de o anumită decență de trai.

De ce lângă afișele cu mese gratuite acordate ucrainenilor nu există și unele destinate amărâților din Iași? Mâncarea s-ar putea apoi duce la centrele sociale unde stau acești amărâți ai sorții. Dacă tot este vorba de solidaritate, atunci să fie pentru toți cei aflați în nevoie, nu doar pentru cei cărora li se face propagandă agresivă în mainstream, la indicații și ordine externe, din niște laboratoare ideologice din afara României, care comandă politica internă a țării.

Puneți bă naibii și niște cutii din astea sau afișe și pentru necăjiții români lângă cele destinate ucrainenilor, că și ai noștri sunt un fel de „refugiați” din cauza statului mafiot! Altfel dați dovadă de ipocrizie, nu de solidaritate și umanitate!

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

o zi ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago