RSS
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Parlamentari români “primiți” la geam ca la aprozar la ambasada SUA? Rușine!!!!

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă: “Vom face o scrisoare adresată Congresului American pentru ofensa adusă la adresa a șase parlamentari români”

Miercuri, 4 mai 2022, trei parlamentari români s-au deplasat la sediul ambasadei SUA din România, de la București, pentru a solicita o întrevedere cu domnul Muniz, “în lipsa” unui ambasador oficial trimis de SUA pentru România.

apiland.ro

Evident, solicitarea de întrevedere cu domnul Muniz la ambasada SUA din România e eșuat, parlamentarii români fiind tratați de parcă ar fi fost niște infractori, ei fiind așteptați de dispozitive de forță, de oameni înarmați. Tratamentul la care au fost supuși parlamentarii statului român, reprezentanți aleși ai poporului român, a fost unul neașteptat și total nediplomatic.

Potrivit parlamentarilor români, au fost trimise solicitări tuturor ambasadelor implicate, inclusiv amabasadei SUA, încă din 24 martie 2022. Iată ce declara deputatul Dumitru Coarnă pe 30 martie 200:

“Am trimis tuturor ambasadelor implicate şi ambasadei SUA. Singurii care ne-au invitat au fost cei de la Ambasada Rusiei. Acolo am discutat poziţia noastră, în sensul neimplicării României în război. Ne-am exprimat deschiderea că, dacă consideră că se poate, să discutăm despre pace la Bucureşti, în Casa Poporului, că avem spaţiu”

Dumitru Coarnă, 30 martie 2022

După ce parlamentarii români au fost “primiți” la geam ca la aprozar la ambasada SUA de la București, aceștia intenționează să trimită o scrisoare adresată Congresului SUA pentru a reclama ofensa adusă la adresa demersului a șase parlamentari români și refuzul unui dialog civilizat cu niște demnitari ai statului român.

“Nu suntem bătaia de joc a ambasadei SUA în România!Vom face o scrisoare adresată Congresului American pentru ofensa adusă la adresa a șase parlamentari români”, a declarat doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă

În contextul în care a fost prezent și domnul deputat Ciubuc, s-au făcut și afirmații legate de situația Republicii Moldova:

“Republica Moldova este România! Dar din păcate nici Republica Moldova și nici România nu fac nimic să se unească! Domnul deputat Ciubuc a argumentat care au fost parte din cauzele pentru care cele două state românești încă nu au făcut unirea.”, a mai declarat senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă

Unica șansă a Republicii Moldova este integrarea în UE și astfel renunțarea la granițele care despart acum spațiul etnic românesc, a mai afirmat senatoarea.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]