(VIDEO) Parlamentari români “primiți” la geam ca la aprozar la ambasada SUA? Rușine!!!!

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă: “Vom face o scrisoare adresată Congresului American pentru ofensa adusă la adresa a șase parlamentari români”

Miercuri, 4 mai 2022, trei parlamentari români s-au deplasat la sediul ambasadei SUA din România, de la București, pentru a solicita o întrevedere cu domnul Muniz, “în lipsa” unui ambasador oficial trimis de SUA pentru România.

Evident, solicitarea de întrevedere cu domnul Muniz la ambasada SUA din România e eșuat, parlamentarii români fiind tratați de parcă ar fi fost niște infractori, ei fiind așteptați de dispozitive de forță, de oameni înarmați. Tratamentul la care au fost supuși parlamentarii statului român, reprezentanți aleși ai poporului român, a fost unul neașteptat și total nediplomatic.

Potrivit parlamentarilor români, au fost trimise solicitări tuturor ambasadelor implicate, inclusiv amabasadei SUA, încă din 24 martie 2022. Iată ce declara deputatul Dumitru Coarnă pe 30 martie 200:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Am trimis tuturor ambasadelor implicate şi ambasadei SUA. Singurii care ne-au invitat au fost cei de la Ambasada Rusiei. Acolo am discutat poziţia noastră, în sensul neimplicării României în război. Ne-am exprimat deschiderea că, dacă consideră că se poate, să discutăm despre pace la Bucureşti, în Casa Poporului, că avem spaţiu”

Dumitru Coarnă, 30 martie 2022

După ce parlamentarii români au fost “primiți” la geam ca la aprozar la ambasada SUA de la București, aceștia intenționează să trimită o scrisoare adresată Congresului SUA pentru a reclama ofensa adusă la adresa demersului a șase parlamentari români și refuzul unui dialog civilizat cu niște demnitari ai statului român.

“Nu suntem bătaia de joc a ambasadei SUA în România!Vom face o scrisoare adresată Congresului American pentru ofensa adusă la adresa a șase parlamentari români”, a declarat doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă

În contextul în care a fost prezent și domnul deputat Ciubuc, s-au făcut și afirmații legate de situația Republicii Moldova:

“Republica Moldova este România! Dar din păcate nici Republica Moldova și nici România nu fac nimic să se unească! Domnul deputat Ciubuc a argumentat care au fost parte din cauzele pentru care cele două state românești încă nu au făcut unirea.”, a mai declarat senatorul neafiliat Diana Iovanovici-Șoșoacă

Unica șansă a Republicii Moldova este integrarea în UE și astfel renunțarea la granițele care despart acum spațiul etnic românesc, a mai afirmat senatoarea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

AFDPR, apel către rudele și urmașii deținuților politici morți la Periprava și Târgu Ocna

mie mai 4 , 2022
Asociația Foștilor Deținuți Politici din România (AFDPR) a transmis, marți, un comunicat în atenția urmașilor deținuților politici morți la Periprava și Târgu Ocna. Redăm integral comunicatul: „După cum se cunoaște, începând din anul 2020, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România (AFDPR) a preluat în mod oficial dificila sarcină de căutare […]

Poate vă place și:

libris.ro