RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Vicepremierul României are liberă ziua de vineri?

Vineri, 6 mai 2022, a avut loc la Cluj Napoca, Consiliul Reprezentanţilor Unionali ai UDMR. Au participat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care este și vicepremierul României, precum și alți demnitari ai statului român sau directori de instituții.

La ședința de dimineață au participat și demnitari sătmăreni dintre care Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, primarul Gabor Kereskenyi, alături de directorul Gindele Emeric de la Liceul Simion Bărnuțiu din Carei sau Otilia Szejke, inspector școlar adjunct. Oare toți au avut zi liberă vineri, 6 mai 2022?

libris.ro

Nu a venit niciunul cu delegație pe care să o deconteze? Contribuabilul român a plătit și pentru așa zisa vizită de lucru a vicepremierului Kelemen Hunor la spitalul județean Satu Mare, în decembrie 2021, când de fapt a venit la ședința de alegeri de la UDMR Satu Mare. Câtă sfidare!

Daniela CiutăContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info