RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

(VIDEO) Generalul (r) Radu Theodoru: “UE este un tripou de escrocat estul european!”

Unul dintre cele mai dure mesaje din România la adresa Ursulei von der Leyen vine din partea generalului de flotilă aeriană (R) Radu Theodoru. Prin intermediul unui clip video postat public pe platforma YouTube, general maior (rtg) aviator Radu Theodoru, veteran de război, a adresat o scrisoare deschisă către Ursula von der Leyen, despre care afirmă că aceasta deține o funcție „pasageră la întreprinderea “Uniunea Europeană”, casă de toleranță a umanoidului contemporan întors în epoca troglodiților”.

Textul scrisorii deschise adresate de către generalul (R) Ursulei von der Leyen este într-adevăr unul deosebit de caustic, îndreptat împotriva birocraților care conduc Uniunea Europeana în cadrul unui “tripou de escrocat estul european”.

Radu Theodoru: „Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român”

Afacerile dumneavoastră cu vaccinurile, plus mita, sau avantajele oferite slugilor regionale funcție de cantitățile achiziționate pe seama bugetelor locale, vă privesc. Treabă de poliție economică.

Un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor

apiland.ro

Interzicerea sărbătorii Crăciunului, a pomenirii numelui Maicii Domnului, a modestului Iosif, este un amestec brutal și obraznic în conștiința identitară a românilor. Noi, nestimată și impertinentă cucoană, suntem purtătorii unei istorii bimilenare. Strămoșii noștri au scris cu o mie de ani înaintea celor de pe Eufrat și Nil. Ne-am creștinat de la emanația hristică directă prin apostolul Andrei, cel întâi chemat la apostolat. Și conform moralei creștine, nu ne amestecăm în bordelul sodomist, dezgustător, pe care-l adăpostește întreprinderea dumneavoastră.

Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român.

Cum României i se zice și «Grădina Maicii Domnului», cum noi știm ce este biserica administrativă, cea jertfelnic rugătoare și cea poporan ortodoxă, cum avem o superbă tradiție în a ne-o apăra, cum noi zicem mamă și tată, nu părinte 1 și 2, cum ne-ați poruncit, îndesând în aceste substantive o seamă de imponderabile, cum ar fi: dorul, duioșia, dragostea, smerenia (apropo, astea sunt excluse la clubul vostru bruxellez, deci reiau), recunoștința, grija; imponderabile care din substantive le catapultează în componente dinamice ale românității, ca și pe substantivele: Maria, Iosif și pe obiceiul Crăciun; ca pe tainele sacre: botez, împărtășanie și pe multe altele, de care voi, gangsterii sodomiști vreți să ne tâlhăriți. Vă dau nota zero tăiată în patru la materia Psihologia poporului român“, afirmă generalul (r) Radu Theodoru în respectiva înregistrareContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]