Noi perspective “evoluționiste”ale “epocii globalizării”! În curând vom crește și copii „virtuali” 

Oamenii vor crește „bebeluși virtuali” din metavers, în următorii 50 de ani, spune Catriona Campbell, un expert în inteligență artificială, din Marea Britanie, informează Rost Online.

„Copiii Tamagotchi” sunt viitorul, iar oamenii vor opta pentru ei pentru a avea „descendenți”, dar şi din cauză că sunt preocupați de mediu și de suprapopularea pământului. Predicția a fost făcută de Catriona Campbell, care este descrisă drept „una dintre principalele autorități ale Regatului Unit în domeniul inteligenței artificiale”, transmite EVZ.

Potrivit lui Campbell, oamenii vor decide să aibă „bebeluși digitali, o versiune actualizată a jucăriilor digitale japoneze Tamagotchi pentru animale de companie”, notează theguardian, citat de Hot News.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Acești copii vor trăi în metavers, un mediu digital bazat pe realitate virtuală. Vor avea fețe și corpuri foto-realiste și, datorită urmăririi faciale și analizei vocii, vor putea să-și recunoască „părinții”. Și, cu ajutorul mănușilor de înaltă tehnologie, părinții se vor putea bucura de senzația fizică de a se îmbrățișa, de a se juca și de a-și hrăni „copiii”, scrie EVZ.

Expertul în inteligență artificială spune că bebelușii din spațiul cibernetic vor fi în cele din urmă distruși dacă părinții se plictisesc de ei, îi pot anula așa cum ar face un abonament lunar Netflix, notează sursa citată.

Temerile legate de „suprapopulare” sunt, de asemenea, un mit inventat, având în vedere că scăderea nivelului populației este mult mai probabil să fie o problemă mai mare în 50 de ani, scrie theguardian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Constantinescu-Motru Ioan

Analist politic și ziarist

Lasă un răspuns

Next Post

A apărut numărul 2 al revistei ,,Europa Ortodoxă” – supliment al revistei MAGAZIN CRITIC

lun iun. 6 , 2022
,,Revista „Europa Ortodoxă” apare ca o responsabilitate față de comunitatea virtuală MAGAZIN CRITIC, întemeiată în urmă cu peste 7 ani pe rețeaua de socializare Facebook. Inițiativa aparține administratorilor „EURO EDUCATION FEDERATION”, Asociației Down Art Therapy și editorilor acelei pagini de socializare, în parteneriat cu Biserica „IZVORUL TĂMĂDUIRII” din Târgu-Jiu. Vă anunțăm apariția […]

Poate vă place și:

libris.ro