RSS
TwitterFacebookPinterest

Asociația „Neamunit” a lansat platforma civică „Liga pentru Deșteptarea României”! | VIDEO

Vineri, 24 iunie 2022, a avut loc evenimentul prilejuit de lansarea oficială a platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României”, inițiată de către Asociația NEAMUNIT, s-a transmit într-un comunicat de presă.

Evenimentul s-a desfășurat la Cercul Militar din municipiul Brașov, începând cu ora 16:00.

Punctul central al viitoarei platforme civice este reprezentat de “Manifestul pentru Deșteptarea României” – document creat și lansat în spațiul public de către Asociația Neamunit pe 21 decembrie 2021, la 32 de ani de la Revoluție.

Obiectivul principal al platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României” este acela de a susține și a promova în societatea românească o viziune comună asupra viitorului României pe termen lung, pornind de la reperele de bază descrise detaliat în documentul “Manifestul pentru Deșteptarea României”.

Asociația NEAMUNIT este o organizație neguvernamentală, care există oficial din anul 2013 și are la activ până acum peste 500 de acțiuni în societatea civilă din România. Scopul primordial al Asociației este, conform statutului – “redeșteptarea conștiinței naționale, civice și morale a românilor de pretutindeni”.

Evenimentul s-a desfășurat între orele 16 și 20. Accesul publicului s-a făcut doar pe bază de invitație, iar accesul reprezentanților presei la eveniment a fost liber, transmite ASOCIAȚIA NEAMUNIT.

apiland.ro

Video: aiciContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]