RSS
TwitterFacebookPinterest

Apariție editorială: “Elemente literare și filosofice creştine în comunicarea socială a Bisericii” – pr. prof. Ionel Cioabă

Lucrarea este o încununare a unei activități de peste 15 ani în domeniul jurnalismului cultural și educațional a d-lui pr. prof. Ionel Cioabă, publiată sub egida Asociației Paradigme educaționale. Mai mult, o bună parte a conținutului acestei antologii jurnalistice a reprezentat în anii trecuții punctul de lansare a revistei/ziarului online MAGAZIN CRITIC. Din păcate, momentan, cartea nu a putut fi publicată în format clasic, dar o puteți citi în format electronic.

Menționez că titlul acestei lucrări este ales cu mare atenție, mai ales că specializarea “Comunicarea socială a Bisericii” la masterat în cadrul Facultății de Teologie este o încununare a activității mele de ziarist novice. Cele mai multe din citatele filosofilor și oamenilor de litere m-au impresionat direct și m-au determinat să le păstrez la loc de cinste. Cum nimic nu este întâmplător la timpul potrivit, le-am utilizat într-o lucrare care mi-a înjumătățit munca de tehnoredactare.

apiland.ro

Țin să mulțumesc profesorilor mei Ocoleanu Lect. Univ. Dr. Ana și Boldișor Lect. Univ. Dr. Adrian care m-au inspirat să concep această lucrare. Menționez că cea mai mare parte a bibliografiei o aveam strânsă cu ani în urmă cu intenția de a o folosi într-o altă conjunctură. Faptul că am urmat cursurile acestui masterat nu este o întâmplare. Am vrut să îmi pun în valoare munca mea de peste șapte ani în domeniul jurnalismului pentru o mai bună experiență și pentru o muncă eficientă. Pasiunea mea pentru acest domeniu vine încă din anii de liceu cu toate că primele mele publicații apar abia în anii studenției în revistele școlare. (pr. prof. Ionel Cioabă)

de RADU BUȚU

Citiți cartea integral aiciContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]