RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Covid -19 | Argumentele echipei noastre încep să fie confirmate! Vaccinații au devenit majoritari la terapie intensivă! În timp ce statele cu procente uriașe de imunizați sunt copleșite de infectări, companiile și autoritățile vorbesc despre un nou vaccin

Numărul pacienților Covid vaccinați internați în stare gravă la ATI l-a depășit pe cel al nevaccinaților, potrivit ultimului raport publicat de Ministerul Sănătății. În ce privește infectările, 67% dintre cei testați pozitiv provin din rândurile ”imunizaților”. Cifrele arată clar că vaccinul a fost absolut inutil, în ce privește combaterea pandemiei Covid. Între timp, pandemia a revenit în forță, informează R3Media.

În intervalul 27 iunie – 3 iulie 2022 au fost înregistrate 7.726 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – Cov-2 , a anunțat Ministerul Sănătății. Totodată, în spitale numărul total de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 922, din care 52 la ATI. Dintre cei 52 pacienți internați la ATI, 27 sunt vaccinați împotriva Covid. Decesele se înregistrează doar la pacienți cu comorbidități și, cu mici excepții, la cei cu vârste de peste 70 de ani, procentul nevaccinaților decedați fiind aproape egal cu cel al vaccinaților anti-Covid.

Creșterea numărului de cazuri la circa o mie pe zi a determinat Ministerul Sănătății să anunțe repunerea în funcțiune a centrelor de testare. Dat fiind faptul că, potrivit raportului INSP, 67% dintre infectați sunt vaccinați anti-Covid, aproape 5.200 de cazuri pe săptămână se înregistrează în rândul celor injectați, fapt care dovedește o imunitate deficitară a acestora.

În urma creșterii infectărilor din ultima săptămână, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a recomandat utilizarea măștii în spațiile închise, igiena mâinilor și aerisirea spațiilor publice. Mai mult, invocând un Ordin de ministru din 2016, Rafila a anunțat că managerii de spital vor putea dispune purtarea obligatorie a măștior de protecție în interiorul unităților sanitare, pe motiv că s-ar transmite infecțiile nosocomiale.

libris.ro

În realitate, bacteriile, fungii și virusurile din spitale se transmit, în principal, prin intermediul mâinilor murdare și prin instrumentele medicale. Mai multe pe R3Media. Foto: dw.comContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info