libris.ro

(VIDEO) S-a ÎNTORS ROATA! Fix cum a spus Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă! Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

(VIDEO) S-a ÎNTORS ROATA! Fix cum a spus Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă! Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

„Polițiștii, buni de plată. Li se impută sancțiunile date în pandemie. Polițiștii s-au trezit acum că sunt obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie, pentru că instanțele stabilesc, pe bandă rulantă, că au fost ilegale. Precedentul a fost creat de IPJ Bistrița Năsăud, care i-a imputat unei polițiste cheltuielile de judecată de la un proces verbal de contravenție anulat de tribunal.„, scrie national.ro

În timpul protestului împotriva restricțiilor de pe 10 Octombrie 2020 de la București din Piața Universității, protestul respectiv precedând descătușarea românilor cărora li se răpea libertatea religioasă în timpul Pelerinajului la Sfânta Parascheva de la Iași, Președintele Partidului S.O.S România, Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, le-a transmis jandarmilor că vor avea nevoie de avocați pentru amenzile neconstituționale aplicate cetățenilor, și că avocații vor fi scumpi pentru ei, și GRATIS și IEFTIN pentru poporul român care nu se lasă și iubește România.

„Pe domnii de acolo de la jandarmerie i-am tot salutat în drum. Foarte frumos. Au zâmbit. Sărut mâna, Doamna Avocat… E bine că mă cunoașteți!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


O să aveți nevoie de mine! Și vă spun și de ce! SE ÎNTOARCE ROATA!

Minciuna va ieși la suprafață! Iar voi, puși de mizerabilii de la guvernare, o să fiți primii responsabili! Și ce să vezi? O să aveți nevoie de avocați! Atunci să vă vedem domnilor jandarmi, de unde scoateți voi onorariile? Că noi suntem scumpi, foarte scumpi! Noi suntem gratis și ieftin pentru poporul român, care nu se lasă și care iubește ROMÂNIA!, a spus pe 10 Octombrie 2020, pe atunci Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, actualul Președinte al Partidului S.O.S România

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info