Site icon Glasul.info

(VIDEO) S-a ÎNTORS ROATA! Fix cum a spus Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă! Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

Polițiștii obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie!

“Polițiștii, buni de plată. Li se impută sancțiunile date în pandemie. Polițiștii s-au trezit acum că sunt obligați să plătească din propriile buzunare pentru amenzile aplicate în pandemie, pentru că instanțele stabilesc, pe bandă rulantă, că au fost ilegale. Precedentul a fost creat de IPJ Bistrița Năsăud, care i-a imputat unei polițiste cheltuielile de judecată de la un proces verbal de contravenție anulat de tribunal.“, scrie national.ro

În timpul protestului împotriva restricțiilor de pe 10 Octombrie 2020 de la București din Piața Universității, protestul respectiv precedând descătușarea românilor cărora li se răpea libertatea religioasă în timpul Pelerinajului la Sfânta Parascheva de la Iași, Președintele Partidului S.O.S România, Doamna Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, le-a transmis jandarmilor că vor avea nevoie de avocați pentru amenzile neconstituționale aplicate cetățenilor, și că avocații vor fi scumpi pentru ei, și GRATIS și IEFTIN pentru poporul român care nu se lasă și iubește România.

“Pe domnii de acolo de la jandarmerie i-am tot salutat în drum. Foarte frumos. Au zâmbit. Sărut mâna, Doamna Avocat… E bine că mă cunoașteți!

O să aveți nevoie de mine! Și vă spun și de ce! SE ÎNTOARCE ROATA!

Minciuna va ieși la suprafață! Iar voi, puși de mizerabilii de la guvernare, o să fiți primii responsabili! Și ce să vezi? O să aveți nevoie de avocați! Atunci să vă vedem domnilor jandarmi, de unde scoateți voi onorariile? Că noi suntem scumpi, foarte scumpi! Noi suntem gratis și ieftin pentru poporul român, care nu se lasă și care iubește ROMÂNIA!, a spus pe 10 Octombrie 2020, pe atunci Avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă, actualul Președinte al Partidului S.O.S România

Exit mobile version